לוי לידור בונן נבחר לתפקיד מנהל אגף בכיר שיווק במשרד הבינוי והשיכון

לוי לידור בונן נבחר לתפקיד מנהל אגף בכיר שיווק במשרד הבינוי והשיכון
לוי לידור בונן, קרדיט משרד הבינוי והשיכון

ועדת הבוחנים בנציבות שירות המדינה בחרה בלוי לידור בונן לתפקיד מנהל אגף בכיר שיווק במשרד הבינוי והשיכון.

לוי לידור בונן, בעל תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי מדע ומשפט ותואר שני במשפטים  מאוניברסיטת בר אילן, החל את עבודתו במשרד הבינוי והשיכון בשנת 2017 כיועץ המשפטי המלווה את אגף שיווק ותכניות דיור בהישג יד, ומילא תפקיד עד כה, בשנים אלו ליווה, קידם וטיפל בתהליך פיקוח על הגרלות התכנית, שיווקי הקרקע ומעקב אחר עבודת היזמים. בתפקידו לידור היה אמון על קידום התכנית והיה שותף להחלטות הממשלה והמועצה הנוגעות לשיווקי הקרקע וקידם את יעדי התכנית והאגף.

מנהל אגף בכיר שיווק במשרד, אמון על ניהול פעילות שיווק הקרקעות הכוללת אחריות להכנת ועריכת פרוגרמה שנתית ורב שנתית של שיווק קרקעות לבנייה למגורים, עם התאמה לרמת הביקושים ועמידה ביעדי הממשלה, הכנת מכרזים ופרסומם בשיתוף רשות מקרקעי ישראל, יצירת התקשרויות חוזיות עם חברות מבצעות וביצוע מעקב ובקרת יישום התחייבויות הזוכים במכרזי המשרד.

מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן: "אגף השיווק נמצא בקדמת הפעילות של המשרד בהוצאה לפועל וטיפול בתכניות הדיור בר ההשגה לכלל האוכלוסייה, כמו גם עמידה ביעדי הביקוש לדיור. אני סמוך ובטוח כי ניסיונו של לידור ויכולותיו יבטיחו את שימור הפעילות הקריטית של אגף זה ואף יביאו לצמיחה והתפתחות."

מנהל אגף שיווק הנכנס, לוי לידור בונן: "אני מודה על האמון והבחירה בי, אני נכנס לתפקיד בתחושת שליחות עצומה ומצפה לתרום מניסיוני לקידום שיווקי הקרקע ותוכניות דיור בהישג יד.

מול עיניי חשיבות העבודה המשותפת ובניית שיח פורה עם משרדי הממשלה, היזמים וציבור הזכאים במטרה לתת מענה ליעדי השיווק והביקושים ושירות ראוי ואיכותי לציבור."

 

מאמרים נוספים
סיפור בג'ינס... קולקציית הדנים של ניין ווסט לקיץ 26
בד הדנים, שכבר מזמן הפך מסמל קלאסי של קז’ואל אמריקאי...
שקוף שזה קיץ: G-SHOCK מציגה קולקציה חדשה בהשראת עידן ה־ Y2K עם עיצוב שקוף וטכנולוגיה פורצת דרך
מותג השעונים G-SHOCK מבית הענקית היפנית CASIO משיק לקיץ קולקציה...
חגיגה של צבעוניות - רשת iStore משיקה בישראל את רצועת ה-Pride Edition החדשה של Apple ל-Apple Watch לרגל יום הגאווה הבינלאומי
לקראת יום הגאווה הבינלאומי אשר מצויין לאורך חודש יוני, רשת...
קבוצת טיב טעם מקימה בראשון לציון מערך ליקוט רובוטי ראשון מסוגו בישראל לפעילות האונליין בהשקעה הנאמדת בכ – 35 מיליון ₪
קבוצת טיב טעם מקימה מערך ליקוט רובוטי מתקדם וראשון מסוגו...
צובעים את הקיץ: סנדלי המולטי-קולור שמחזירים את הצבע למרכז הבמה
רשת הנעלת הנוחות הלב הכחול מציגה לקיץ 2026 את אחד...
רופא שיניים בצפון
רופא שיניים בצפון - כך תבחרו נכון ותיהנו מטיפול איכותי מחפשים...
לא רק סטנדאפ - איך הופעות מוזיקה חוזרות להיות הבילוי הכי מבוקש?
חוויה בלתי נשכחת באירועים מוזיקליים אין כמו הופעות מוזיקה כדי לחוות...
מהם ידועים בציבור?
ידועים בציבור הם זוגות אשר בחרו לחיות חיי זוגיות מבלי...
פתרונות משפטיים לשמירה על הזכויות
עו"ד ירושה הוא איש מקצוע בעל מומחיות ייחודית בתחום דיני...
היום הבינלאומי ללא עישון. לא רק סרטן ריאות: המחיר הנוירולוגי הכבד של העישון
היום חל היום הבינלאומי ללא עישון, הנוירולוג ד"ר פיוטר מליקוב...
דילוג לתוכן