מדבקות ירוקות – מרינה פטריות הגליל ודיקם עין חרוד

מדבקות ירוקות – מרינה פטריות הגליל ודיקם עין חרוד
צילום: מרינה פטריות הגליל

עולם המדבקות עובר בשנים האחרונות מהפכה של ממש, מתוויות מדבקה על סרט נייר נושא מצופה סיליקון שאינו ניתן למחזור ומייצר ערמות פסולת, עוברים למדבקות מתקדמות ומתמחזרות, או בשמן המקצועי 'ליינרלס'.

מכונה ראשונה בישראל הוצבה בבית האריזה של מרינה פטריות הגליל, בחוסן, מדבקות ללא סרט נושא, בדומה לגלילי מסקינטייפ (נייר דבק), המדבקות מגולגלות אחת על השנייה ועל כל אריזה מודבקת בקפידה תווית אחת. תם עידן ערמות האשפה של סרטי הסיליקון שאינם מתכלים או ניתנים למחזור.

צילום: מרינה פטריות הגליל

"חברת מרינה פטריות הגליל שמחה להיות פורצת דרך ולהיות החברה הראשונה בישראל שמקדמת פתרונות חדשניים בתחום האריזה ועוד יותר משמחת העובדה שהמדבקות החדשות ניתנות למחזור, חוסכות ערמות פסולת ושומרות על סביבה ירוקה, חשובה לנו מאוד", ציין רוני סופר סמנכ"ל השיווק במרינה.

נציגי חברת דיקם עין חרוד, חלוצת יצרני תוויות הליינרלס בישראל אילן אלפיה מנכ"ל דיקם ומוטי דלמדיגוס מנהל השיווק הגיעו לביקור במרינה יחד עם שרון שליו, מנהלת תחום חדשנות וקיימות בארגון המחזור תמיר, שהתרשמה מאוד מחלוציות הליינרלס בתעשייה החקלאית בישראל המיושמת כבר עתה בחוות הפטריות של מרינה.  בהשקה הקרבה של מותג "מרינה מלכת הפטריות", נעשה מהלך חדשני של עיצוב המוצר ואריזתו.  במהלך הביקור קראה שרון שליו, למפעלים נוספים בארץ להיות חלוצים ולאמץ מעבר לאריזות ידידותיות לסביבה. "התרשמתי מאוד מהנכונות והחלוציות של מרינה פטריות להוביל את ענף החקלאות ליישום אריזות  ניתנות למיחזור וידידויות לסביבה", הוסיפה שליו.

החיבור עם חברת דיקם הוביל לפתרונות טכנולוגיים מתקדמים, מכונה מותאמת וייחודית לצרכים של אריזת הפטריות. צוות פיתוח משותף עמל במהלך השנה האחרונה על הפרטים הטכניים, על העיצוב ועל הקדמה. מה שנראה פשוט כמו מדבקה על אריזת פטריות דרש עבודה מאומצת של שתי החברות והתוצאה מפתיעה ונותנת מענה מושלם גם למוצר וגם ליקום בו אנו חיים.

מאמרים נוספים
מים לישראל: הפחתת תעריף החריגה – הישג קריטי לביטחון המזון ולכדאיות הגידול בישראל
"מים לישראל" מברכים על החלטת מועצת רשות המים להפחתת תעריף...
עשרות מורים ברחבי הארץ, מכל המגזרים, השתתפו בימים האחרונים בהדרכה להפעלת פלטפורמת הלימוד הדיגיטלית ״ יישומטיקה ״ של המרכז הישראלי למצוינות בחינוך - יאסא, לצרכי למידה מרחוק
זאת בנוסף ל- 600 בתי ספר שמפעילים את היישומונים בכיתות...
תאורה וטעינה בטכנולוגיה חדשה: העששית שנועדה לרגעים החשוכים באמת
מותג הפנסים הגרמני לדלנסר מציג את ML6 – עששית נטענת...
בין מקלט למשחק: פנסי ראש בטיחותיים לילדים
בתקופה שבה השגרה של הילדים מתערערת שוב ושוב, והמעבר המהיר...
Epson נכנסת לעולם הקובוטים (רובוטים שיתופיים) עם דגם ראשון המיועד לחדרים נקיים ולקווי ייצור
תאגיד Epson הודיע על סיום פיתוח פתרון הרובוט השיתופי (קובוט)...
PLANETech- קהילת הקליימטק של ישראל, מציגה את הסטארטאפים הישראלים החדשים והמבטיחים בתחום האקלים
מפת הסטארטאפים שנבחרו תוצג באירועי אקלים מובילים בארץ ובעולם, ובהמשך...
אבן דרך חשובה נוספת בדרך למימוש עסקת המכירה לגרמניה של מערכת 'חץ 3'
משרדי הביטחון וההגנה של ישראל וגרמניה החלו בהיערכות למסירת מערכת...
מנקים הרגלים ישנים: מחקר חדש של דייסון חושף שכולם רוצים בית נקי, אבל בפועל, עלולים ללכלך את הרצפה עוד יותר..
המחקר הגלובלי הראשון של Dyson בנושא ניקוי רטוב חושף תובנות...
השקת שמן לשיער לרגל 60 שנה לקרסטס ELIXIR ULTIME
לכבוד יום איכות הסביבה הבינלאומי:
'מהפכת הריפיל' (אריזות מילוי) כבר כאן, והפעם עם יתרון כפול:...
קשיחות, קיימות וחדשנות: השעון הממוחזר של G-SHOCK שמכבד את הסביבה
מותג העל היפני G-SHOCK מבית ,CASIO הידוע ברחבי העולם בשעוניו...
דילוג לתוכן