מתכונים קלים, טעימים ומהירים לנקניקיות עוף

מתכונים קלים, טעימים ומהירים לנקניקיות עוף
קרדיט FREEPIK

נקניקיות עוף מהוות מצרך די יסודי בבתים רבים בישראל, והן משמשות אותנו לשלל מתכונים – החל בבישול פשוט בתוך סיר עם מים רותחים ועד לתבשילים מורכבים יותר כמו קנלוני נקניקיות. אין ספק שמדובר במאכל אהוב על כולם, ובעיקר על ילדים, רק כדאי כמובן להקפיד שקונים נקניקיות עוף שמגיעות מבית טוב ואיכותי ומעופות שגודלו ללא אנטיביוטיקה, כמו חברת "עוף טוב" למשל. בשורות הבאות נביא שתי המלצות למתכונים טעימים מאוד אבל גם מהירים וקלים להכנה עם נקניקיות עוף.

 

משה בתיבה משופרת

את המעדן משה בתיבה לא צריך להציג, אבל מה שנביא להלן הוא שדרוג מסוים לתיבה של הנקניקייה, המורכב ממעין פנקייקים קטנים. על מנת להכין את המתכון הזה צריך ביצה אחת, כוס אחת של חלב שקדים, מאתיים גרם קמח תופח, קורט מלח דק, ארבע נקניקיות חצויות לשתיים, שני מקלוני קבנוס חצויים לשלוש, וכדאי שיהיה גם להגשה מיונז, קטשופ וכדומה.

אז קודם כל מתחילים עם הפנקייקים, וזה אומר לערבב את חלב השקדים, המלח, הביצה והקמח עד שמקבלים בלילה סמיכה ואחידה, אותה אפשר להעביר לבקבוק לחיץ או שתשתמשו לאחר מכן במצקת. כעת משמנים עם מעט שמן מחבת טפלות ומייצרים 4 פנקייקים בקוטר של כשלושה ס"מ כל אחד. עכשיו מניחים על כל אחד מהם חצי נקניקייה למשך כחצי דקה עד שהפנקייק נראה יותר יציב אך עוד לא לגמרי מוכן, ובשלב הזה לוחצים עם שתי כפות את הקצוות כדי לסגור את הפנקייק לאורך של הנקניקייה משני צדדיה – מחזיקים עד שהקצוות נדבקים.

עכשיו לוקחים מכסה וסוגרים את המחבת. כעבור כשבע דקות אפשר להוציא את הפנקייקים המוכנים, ועכשיו מבצעים את אותן פעולות עם הפנקייקים החדשים – רק שיש בתוכם קבנוס. וזהו, אפשר לאכול עם קטשופ, מיונז ומה שבא לכם.

 

מתכון לנקניקיות מצופות בטמפורה

מתכון טעים מאוד וקל להכנה שמצריך חבילה של נקניקיות חתוכות לשתיים, כוס של אבקת טמפורה, כף של אבקת מרק, שתי כפיות פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כוס וחצי מי סודה, מלח ופלפל. כדי להכין מתחילים בחציית הנקניקיות ושיפוד שלהן לאורכן, ולאחר מכן מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים בהדרגה את מי הסודה עד שמקבלים בלילה דומה לזו של פנקייקים. כעת רק טובלים את השיפודים בבלילה כך שהנקניקיות יהיו מכוסות היטב, ומוסיפים טבילה מהירה בשמן. כעת מטגנים בשמן עמוק שחיממתם מראש בתוך סיר עד שהציפוי נראה זהוב עמוק. ושוב, אפשר להגיש עם מיונז, קטשופ ומה שמתאים לכם.

מאמרים נוספים
לימודי אימון אישי – ללמוד לטפל באחרים ובעצמך
אימון אישי (קואצ'ינג) הפך בעשורים האחרונים לכלי מבוקש המסייע לאנשים...
קניית רכבים לצורך פירוק – הזדמנות לשדרוג ולהצלת הסביבה
כשמדובר ברכבים ישנים, לפעמים אין ברירה אלא להחליף אותם ברכב...
נוהל הסדרת מעמד בן זוג זר – תהליך הכרחי לזוגות מעורבים
נוהל הסדרת מעמד בן זוג זר הוא הליך חיוני עבור...
רשלנות רפואית – מתי נזדקק לעזרת עורך דין?
רשלנות רפואית היא מצב שבו טיפול רפואי שניתן לא הולם...
למה כדאי ללמוד מתמטיקה לתואר ראשון?
לימודי מתמטיקה לתואר ראשון מציעים לא רק אתגר אינטלקטואלי, אלא...
מהו מסע לקוח?
מהו מסע לקוח? מסע לקוח הוא תהליך המבטא את הדרך של...
אזרחות רומנית: כיצד מקבלים ומתי כדאי לפנות לעורך דין מומחה
אזרחות רומנית הפכה למבוקשת במיוחד בשנים האחרונות, בעיקר בשל האפשרות...
מערכת קירור מים לתעשיה
מתקן קירור למפעל ולקו ייצור
קיים מגוון רחב של גדלים, שיטות עבור מערכת קירור מים...
מומחה לפלילים בלב תל אביב שמבין את הצרכים שלך
המשפט הפלילי חולש על המון תחומים ותפקידו להעניש אזרחים אשר...
זרי כלה
יש הרבה דברים שיכולים להפוך אישה להיות כלה מקסימה, ואחד...
דילוג לתוכן