מתכונים קלים, טעימים ומהירים לנקניקיות עוף

מתכונים קלים, טעימים ומהירים לנקניקיות עוף
קרדיט FREEPIK

נקניקיות עוף מהוות מצרך די יסודי בבתים רבים בישראל, והן משמשות אותנו לשלל מתכונים – החל בבישול פשוט בתוך סיר עם מים רותחים ועד לתבשילים מורכבים יותר כמו קנלוני נקניקיות. אין ספק שמדובר במאכל אהוב על כולם, ובעיקר על ילדים, רק כדאי כמובן להקפיד שקונים נקניקיות עוף שמגיעות מבית טוב ואיכותי ומעופות שגודלו ללא אנטיביוטיקה, כמו חברת "עוף טוב" למשל. בשורות הבאות נביא שתי המלצות למתכונים טעימים מאוד אבל גם מהירים וקלים להכנה עם נקניקיות עוף.

 

משה בתיבה משופרת

את המעדן משה בתיבה לא צריך להציג, אבל מה שנביא להלן הוא שדרוג מסוים לתיבה של הנקניקייה, המורכב ממעין פנקייקים קטנים. על מנת להכין את המתכון הזה צריך ביצה אחת, כוס אחת של חלב שקדים, מאתיים גרם קמח תופח, קורט מלח דק, ארבע נקניקיות חצויות לשתיים, שני מקלוני קבנוס חצויים לשלוש, וכדאי שיהיה גם להגשה מיונז, קטשופ וכדומה.

אז קודם כל מתחילים עם הפנקייקים, וזה אומר לערבב את חלב השקדים, המלח, הביצה והקמח עד שמקבלים בלילה סמיכה ואחידה, אותה אפשר להעביר לבקבוק לחיץ או שתשתמשו לאחר מכן במצקת. כעת משמנים עם מעט שמן מחבת טפלות ומייצרים 4 פנקייקים בקוטר של כשלושה ס"מ כל אחד. עכשיו מניחים על כל אחד מהם חצי נקניקייה למשך כחצי דקה עד שהפנקייק נראה יותר יציב אך עוד לא לגמרי מוכן, ובשלב הזה לוחצים עם שתי כפות את הקצוות כדי לסגור את הפנקייק לאורך של הנקניקייה משני צדדיה – מחזיקים עד שהקצוות נדבקים.

עכשיו לוקחים מכסה וסוגרים את המחבת. כעבור כשבע דקות אפשר להוציא את הפנקייקים המוכנים, ועכשיו מבצעים את אותן פעולות עם הפנקייקים החדשים – רק שיש בתוכם קבנוס. וזהו, אפשר לאכול עם קטשופ, מיונז ומה שבא לכם.

 

מתכון לנקניקיות מצופות בטמפורה

מתכון טעים מאוד וקל להכנה שמצריך חבילה של נקניקיות חתוכות לשתיים, כוס של אבקת טמפורה, כף של אבקת מרק, שתי כפיות פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כוס וחצי מי סודה, מלח ופלפל. כדי להכין מתחילים בחציית הנקניקיות ושיפוד שלהן לאורכן, ולאחר מכן מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים בהדרגה את מי הסודה עד שמקבלים בלילה דומה לזו של פנקייקים. כעת רק טובלים את השיפודים בבלילה כך שהנקניקיות יהיו מכוסות היטב, ומוסיפים טבילה מהירה בשמן. כעת מטגנים בשמן עמוק שחיממתם מראש בתוך סיר עד שהציפוי נראה זהוב עמוק. ושוב, אפשר להגיש עם מיונז, קטשופ ומה שמתאים לכם.

מאמרים נוספים
כאבים בעורף, בגב התחתון או בכף הרגל? כל הפתרונות במקום אחד
מהו כאב בעורף? כאב בעורף הוא תופעה נפוצה שיכולה להופיע במגוון...
דירות בתל אביב – למה תמיד העיר הזאת מושכת קונים?
אתם נמצאים בשלב שבו אתם רוצים לקנות דירה, אך לא...
חשיבות השמן סינטטי בתעשייה
בעולם התעשייה המודרני והקצב המהיר שבו אנו חיים, השמן סינטטי...
מהקבצים לבינה - תהליכי ETL שמחזירים ערך אמיתי לנתונים
בעולם העסקי של היום, נתונים הם הדלק שמניע כל ארגון...
טיפול גמילה מאלכוהול
טיפול גמילה מאלכוהול הוא תהליך מורכב ומשמעותי שמטרתו לסייע לאנשים...
הטרנד החם ביותר בקרב כוכבי רשת, פודיז, ומשפענים מגיע לראשונה לישראל: בלנדר אישי וקומפקטי – גאדג'ט שיקי שמאפשר להכין שייקים טריים בסטייל ובקלות
חברת ברימאג קיבלה את הזיכיון לייבוא ושיווק  המותג הבינלאומי Nutribullet...
הבנת קרנות פנסיה ותיקות: המפתח לעתיד בטוח
קרן פנסיה ותיקה היא אחת מאפשרויות הפנסיה החשובות ביותר, בעלת...
איזון גוף נפש
חשיבות ה-איזון גוף נפש בעולמנו הדינמי והמהיר, שמירה על איזון גוף...
קורס פדיקור רפואי מחיר
מהו פדיקור רפואי? פדיקור רפואי הוא טיפול מקצועי המיועד לשמור על...
כך תדעו תמיד איפה לחבר את הרכב החשמלי שלכם
מהפכת הרכב החשמלי כבר כאן, ויותר ויותר נהגים בישראל מגלים...
דילוג לתוכן