עשרות אלפי מנות אוכל יסופקו לתלמידים מידי יום

עשרות אלפי מנות אוכל יסופקו לתלמידים מידי יום
אלי מלכה מנכל חברת לאנץ טיים צילום: ארקדי רסקין

חברת לאנץ' טיים משקיעה 5 מיליון ₪ בהרחבת מפעל המזון המספק מנות אוכל טרי ובריא למערכת החינוך

במתקן החברה בהוד השרון הוקם מטבח חדש הכולל שטחי אחסון, בישול ושילוח מזון מהמתקדמים בארץ והוא יפעל במקביל למפעל האוכל של החברה בברקן   בסה"כ תספק כ-35,000 מנות אוכל חם מידי יום לגני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר בהפצה ארצית, לרבות מנות אוכל ייעודיות ללא אלרגנים וללא גלוטן

חברת לאנץ' טיים, המתמחה בייצור ואספקת ארוחות לילדים במערכת החינוך, מרחיבה את פעילותה לרגל שנת הלימודים, באמצעות השקעה במטבחים, תשתיות, קווי הייצור ובמערכות הפצה ושילוח מזון. החברה משיקה במפעלה בהוד השרון מטבח חדש בהשקעה כספית של כ-5 מיליון ₪, אשר יפעל במקביל למתקן החברה בברקן. בסך הכול תייצר החברה כ- 35,000 ארוחות צהריים חמות, אשר תסופקנה לכ-1800 נקודות של גני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר מידי יום, מאיזור גדרה עד חדרה באמצעות חברת לוגיסטיקה המונה כ-85 רכבים ייעודיים, בה היא מחזיקה בבעלות משותפת.

חברת לאנץ' טיים הוקמה בשנת 1997 על ידי איש העסקים אלי מלכה ונחשבת לגדולה ביותר בתחום הזנת ילדים במערכת החינוך. החברה מתמחה בייצור ואספקת ארוחות צהריים טריות, בריאות, מזינות ובטעם של בית, על פי גישה של ״מהשדה לצלחת״, דהיינו שליטה מלאה על כל שרשרת הייצור והאספקה, מהשדות והמגדלים הבלעדיים, דרך בתי האריזה, המטבחים, השינוע ועד לצהרון. החברה דוגלת בתמיכה בתעשייה הישראלית וכל ספקי החברה הנם יצרנים ישראליים כחול-לבן.

התפריט הבריא של לאנץ' טיים לילדים נבנה בשיתוף שפים מומחים, יועצים ותזונאים קליניים המתמחים בילדים ומותאם לטעמם של הילדים. החברה דוגלת בשיטת "בשל – הגש", כלומר הכנתו טרי מידי יום, ובשימוש בחומרי הגלם המובחרים ביותר. בבעלות החברה בית אריזה לפירות וירקות, המוגשים בתוך 24 שעות מחוטאים וארוזים מהקטיף ועד הצלחת. לפני כשנתיים הקימה החברה מפעל לייצור אוכל ללא אלרגניים וללא גלוטן, במטרה לתת מענה לילדים בעלי אלרגיות ורגישויות מיוחדות למזון, צמחונים וטבעונים. המפעל נותן מענה ל- 13 אלרגנים בהם חלב, סויה, שומשום, בוטנים, שקדים, ביצים, אגוזי לוז, פיסטוק, קשיו, אגוזי מלך, ולרגישות ללא גלוטן. בשנת הלימודים הקרובה יכסה המפעל 3 אלרגנים חדשים בהם דגים, פקאן ומקדמיה.

לדברי אלי מלכה, מנכ"ל חברת לאנץ' טיים, "אנו נערכים לפתוח  את השנה ללא עיכוב ונספק מידי יום אוכל טרי, בריא, מזין, המבושל ומוגש לילדים באותו היום. שנת הלימודים האחרונה בצל הקורונה היוותה אתגר תזונתי גדול, להורים ולילדים, ואנו מקווים לתרום לבריאותם של הילדים ולהחזיר את הביטחון התזונתי והסדר בתפריט היומי".

צילום: ארקדי רסקין
צילום: ארקדי רסקין
צילום: ארקדי רסקין
צילום: ארקדי רסקין
מאמרים נוספים
השקת שמן לשיער לרגל 60 שנה לקרסטס ELIXIR ULTIME
לכבוד יום איכות הסביבה הבינלאומי:
'מהפכת הריפיל' (אריזות מילוי) כבר כאן, והפעם עם יתרון כפול:...
ספרים שממשיכים לחיות: פרויקט איסוף ספרים בשיתוף עמותת שק''ל ופתחון לב
לקראת שבוע הספר בישראל, יוצא לדרך פרויקט איסוף ספרים יד...
לא נופלים בפח: כך תשמרו על עצמכם מכל סוגי ההונאות
מדי שבוע נעקצים אזרחים ותיקים – ברחוב, בטלפון ואפילו בביתם....
בכירי "מאסטר שף" ארחו חיילים בודדים לארוחת שבועות חגיגית
לרגל חג השבועות, המותג הקולינרי "מאסטר שף", מבית שסטוביץ, ערך...
יום האומנה הבינלאומי: ארגוני האומנה מתריעים: מחסור חמור במשפחות אומנה בישראל, עשרות ילדים שממתינים לבית
לפי נתוני משרד הרווחה והביטחון החברתי, בישראל חיים כיום 4,426...
חזיה במידה הנכונה: כך תמצאי את ההתאמה המושלמת לגוף
נוחות, ביטחון ובריאות - שלושה דברים שיכולים להשתפר פלאים ברגע...
מערכות שיגור אוטומטיות, ניתוח וידאו מבוסס בינה מלאכותית ופלטפורמות הגנה מפני התקפות סייבר: משרד הביטחון מציג טכנולוגיות הגנה ישראליות פורצות דרך בתערוכת ‘DSEI יפן 2025’
האגף לייצוא ביטחוני (סיבט) והמנהל למחקר ולפיתוח אמצעי לחימה ותשתית...
21 במאי - ״היום העולמי לגיוון תרבותי״ Epson: גיוון כוח אדם שמוגבל למדדים משרדיים מסתכן בהתעלמות מאי-שוויון חברתי רחב יותר. ״חייבים להסתכל החוצה מעבר לקירות המשרד״
הכלה אמיתית, אומר מנכל Epson ישראל, משמעה להפנות את המבט...
מערכת לתיאום פגישות
אין זה פשוט לקבוע ולתאם פגישות עם לקוחות, מתעניינים, בעלי...
יוצאים לדרך: טיפים לדיירים לקידום פרויקט התחדשות עירונית
איך מתחילים במסע המפרך לעבר הדירה החדשה ומהם השלבים שתצטרכו...
דילוג לתוכן