פעילי עד הניצחון והמשפחות השכולות מפורום עד הניצחון יוצאים לצמתים עם תמונות היקירים שנרצחו תחת הסיסמא עד הניצחון

פעילי עד הניצחון והמשפחות השכולות מפורום עד הניצחון יוצאים לצמתים עם תמונות היקירים שנרצחו תחת הסיסמא עד הניצחון
קרדיט: עד הניצחון

בעקבות החלטת  הפצרי"ת, הכובלת את ידי הלוחמים ומסכנת את חייהם, יצאו גם היום, כמו מידי שבוע, מאות פעילים עד הניצחון, יחד עם המשפחות השכולות של פורום עד הניצחון  לצמתים מרכזיים ברחבי המדינה עם תמונות ושלטים של עשרות נרצחי הנובה והחיילים שנהרגו במלחמה תחת השילוט של עד הניצחון והקריאה להמשיך בפעילות עד הניצחון והבסת החמאס ללא שום סייג.

לדברי אחד הפעילים: "החמאס פגע בנו קשות בשבעה באוקטובר, הוא האויב המרכזי ואך ורק בו אנחנו צריכים להתרכז, בימים בו לוחמי צה"ל עסוקים במספר חזיתות נפתחת חזית נוספת בחסות המדינה מול הפצרי"ת שפקדה על לוחמי צה"ל לא לחסל מחבלים אשר השתתפו ברצח ובאונס ובמעשי הזוועה ביישובי הדרום ובמסיבת הנובה. אנחנו לא ניתן לפגיעה בחיילי צה"ל, אנו קוראים לכולם לחזק אותנו ולהמשיך עד הניצחון!"

קרדיט: עד הניצחון

משפחות פורום עד הניצחון  מבקשות להבהיר לאור הדיבורים על עסקת חטופים שעל הפרק  כי הן רואות לנגד עיניהן את החזרת החטופים כערך עליון אך הן סבורות כי רק מלחמה עד כניעה סופית של החמאס היא הפתרון האמיתי והיחידי להחזרתם הביתה: "רק כשהחרב תהיה מונחת על צווארם של מנהיגי החמאס הם ייכנעו ויחזירו את החטופים הביתה".

לדברי המשפחות" "זהו אויב, אכזרי, ברברי מרושע ושטני. אין דרך להגיע להסכם עם האויב הזה למרות שזאת השאיפה, לטובת החזרת החטופים בהקדם האפשרי. האידיאולוגיה הדתית, הפונדמנטליסטית, הקיצונית של החמאס מובילה לכיוון אחד: לחסל ולהשמיד את העם היהודי באשר הוא יהודי. הדרך היחידה לגבור עליהם היא לנצח אותם עד לכניעה מלאה".

קרדיט: עד הניצחון

תנועת "עד לניצחון", היא תנועה שהוקמה בעקבות אירועי השבת השחורה, 7 לאוקטובר 2024, שבת שתיזכר לדיראון עולם.  התנועה זוכה לתמיכה רחבת היקף בקרב מאות אלפי (ואף יותר) ישראלים ולמעלה מ- 10,000 פעילים בה באופן שוטף. בין התומכים הרבים הצטרפו למעלה ממאה משפחות שכולות שאיבדו את יקיריהן שנלחמו בעזה וכן עשרות משפחות של נרצחי פסטיבל המוסיקה ברעים. תנועת "עד הניצחון" מובילה קו של דרישה מהממשלה שלא להפסיק את המלחמה עד לניצחון.

מאמרים נוספים
חידון התנך
12 תלמידים התמודדו בחידון התנ"ך העירוני במגדל העמק – ארבעה זוכים בתארים
במסגרת יישום חזון ראש העיר לחינוך ערכים וזהות יהודית, החידון...
PLANETech- קהילת הקליימטק של ישראל, מציגה את הסטארטאפים הישראלים החדשים והמבטיחים בתחום האקלים
מפת הסטארטאפים שנבחרו תוצג באירועי אקלים מובילים בארץ ובעולם, ובהמשך...
עיצוב מטבחים: שדרגו את הלב של הבית עם דלית אלון
עיצוב מטבחים הוא אחד מהתחומים המרכזיים בעיצוב פנים, והשקעה בעיצוב...
RAD משיקה פתרון IoT המספק תובנות מבוססות AI ללקוחות עסקיים
הפתרון, Smart Business IoT, שנמצא כבר בשימוש אצל ספק תקשורת...
פרויקט "עוצמה לחייל" חוגג ימי הולדת ל25 חיילים בודדים של המרכז לחיילים בודדים לזכרו של מייקל לוין ז"ל
הפרויקט על שם חללים של המרכז לזכר מייקל לוין, אביעד...
אבן דרך חשובה נוספת בדרך למימוש עסקת המכירה לגרמניה של מערכת 'חץ 3'
משרדי הביטחון וההגנה של ישראל וגרמניה החלו בהיערכות למסירת מערכת...
כשהענקית הבינלאומית בחרה ישראלי: אורי וינקלר מונה ליו"ר מועצת המנהלים של TEMOT International
בעידן שבו שוק הרכב העולמי עובר שינויים מהירים, מיזוגים טכנולוגיים...
בדיקת האזנות סתר
אם אתם רוצים שנבצע עבורכם בדיקת האזנות סתר, אין שום...
מדברי נשיא המדינה יצחק הרצוג בכנס מייקרוסופט AI
״אתמול בערב התבשרנו על נפילה של שלושה בנים גיבורים וזו...
השקת שמן לשיער לרגל 60 שנה לקרסטס ELIXIR ULTIME
לכבוד יום איכות הסביבה הבינלאומי:
'מהפכת הריפיל' (אריזות מילוי) כבר כאן, והפעם עם יתרון כפול:...
דילוג לתוכן