פעילי עד הניצחון והמשפחות השכולות מפורום עד הניצחון יוצאים לצמתים עם תמונות היקירים שנרצחו תחת הסיסמא עד הניצחון

פעילי עד הניצחון והמשפחות השכולות מפורום עד הניצחון יוצאים לצמתים עם תמונות היקירים שנרצחו תחת הסיסמא עד הניצחון
קרדיט: עד הניצחון

בעקבות החלטת  הפצרי"ת, הכובלת את ידי הלוחמים ומסכנת את חייהם, יצאו גם היום, כמו מידי שבוע, מאות פעילים עד הניצחון, יחד עם המשפחות השכולות של פורום עד הניצחון  לצמתים מרכזיים ברחבי המדינה עם תמונות ושלטים של עשרות נרצחי הנובה והחיילים שנהרגו במלחמה תחת השילוט של עד הניצחון והקריאה להמשיך בפעילות עד הניצחון והבסת החמאס ללא שום סייג.

לדברי אחד הפעילים: "החמאס פגע בנו קשות בשבעה באוקטובר, הוא האויב המרכזי ואך ורק בו אנחנו צריכים להתרכז, בימים בו לוחמי צה"ל עסוקים במספר חזיתות נפתחת חזית נוספת בחסות המדינה מול הפצרי"ת שפקדה על לוחמי צה"ל לא לחסל מחבלים אשר השתתפו ברצח ובאונס ובמעשי הזוועה ביישובי הדרום ובמסיבת הנובה. אנחנו לא ניתן לפגיעה בחיילי צה"ל, אנו קוראים לכולם לחזק אותנו ולהמשיך עד הניצחון!"

קרדיט: עד הניצחון

משפחות פורום עד הניצחון  מבקשות להבהיר לאור הדיבורים על עסקת חטופים שעל הפרק  כי הן רואות לנגד עיניהן את החזרת החטופים כערך עליון אך הן סבורות כי רק מלחמה עד כניעה סופית של החמאס היא הפתרון האמיתי והיחידי להחזרתם הביתה: "רק כשהחרב תהיה מונחת על צווארם של מנהיגי החמאס הם ייכנעו ויחזירו את החטופים הביתה".

לדברי המשפחות" "זהו אויב, אכזרי, ברברי מרושע ושטני. אין דרך להגיע להסכם עם האויב הזה למרות שזאת השאיפה, לטובת החזרת החטופים בהקדם האפשרי. האידיאולוגיה הדתית, הפונדמנטליסטית, הקיצונית של החמאס מובילה לכיוון אחד: לחסל ולהשמיד את העם היהודי באשר הוא יהודי. הדרך היחידה לגבור עליהם היא לנצח אותם עד לכניעה מלאה".

קרדיט: עד הניצחון

תנועת "עד לניצחון", היא תנועה שהוקמה בעקבות אירועי השבת השחורה, 7 לאוקטובר 2024, שבת שתיזכר לדיראון עולם.  התנועה זוכה לתמיכה רחבת היקף בקרב מאות אלפי (ואף יותר) ישראלים ולמעלה מ- 10,000 פעילים בה באופן שוטף. בין התומכים הרבים הצטרפו למעלה ממאה משפחות שכולות שאיבדו את יקיריהן שנלחמו בעזה וכן עשרות משפחות של נרצחי פסטיבל המוסיקה ברעים. תנועת "עד הניצחון" מובילה קו של דרישה מהממשלה שלא להפסיק את המלחמה עד לניצחון.

מאמרים נוספים
בית האופנה GOLBARY משיק לקראת ראש השנה קולקציית חג המציעה פרשנות עכשווית לאלגנטיות חגיגית
במרכז הקולקציה עומד המפגש בין טקסטורות רכות ופרטים נשיים לבין...
המחנכת יודעת, אבל מה קורה כשהיא לא בכיתה? נקודות התורפה בטיפול בילד אלרגי
מזרק האפיפן נמצא בבית הספר, אך האם המורה המחליפה יודעת...
חוזרים לבית הספר בסטייל: רשת SCOOP משיקה את קולקציית תיקי הגב החדשה לשנת הלימודים תשפ”ז במחירים האטרקטיביים ביותר בשוק!
הקולקציה כוללת תיקי גן, תיקי בית ספר ייסודי ותיקי נוער...
איפה מבלים הקיץ במזגן? מפארק טרקטורים, הצגות,מתנפחי אקסטרים,פסטיבל סקוושים, וממתקים ותערוכת בלונים ולגו ועד המקום שבו מותר לשבור הכול. היכן בחינם והיכן בתשלום?
הטמפרטורות מטפסות, הקייטנות מתקרבות לסיומן וההורים מחפשים איך להעביר יום...
כך תדליקו את ט"ו באב: קולקציית מציתי האהבה של ZIPPO
מותג המציתים האמריקני האייקוני מציג קולקציה מעוצבת בהשראת אהבה ורומנטיקה,...
ריזורט לגברים: מותג האופנה לי קופר משיק קולקציית ריזורט לגברים לקיץ 2026 כל מה שצריך לחופשת הקיץ המושלמת
החופשות והנופשים החלו ובקרוב העונה מגיעה לשיאה,  לרגל העונה החמה,...
פריצת דרך מדעית סנסציונית לילדים עם קוצר ראייה - ישראל מצטרפת למדינות שמשווקות את העדשות המהפכניות והיחידות בעולם שאושרו על ידי ה Fda לטיפול בקוצר ראיה אצל ילדים
לדברי ארזה פרוכטר, B.sc אופטומטריסטית קלינית מובילה, בעלת קליניקה לטיפולי...
הקיץ בכוס אחת: חליטה קרה, טבעית ומרעננת לכל מקום
הדרך המרעננת ליהנות מחליטות קרות גם בימי הקיץ החמים, בבית,...
אלטרנטיבה לקייטנות הקיץ: קבוצת קניוני עופר משיקה “קייטנות קיץ” ללא תשלום ב־18 קניונים ברחבי הארץ
חופשת הקיץ כבר כאן והורים רבים מחפשים פתרונות בילוי, העשרה...
מותג האופנה הבינלאומי ריזרבד מתחיל במבצע סוף עונה: עד 50% הנחה על קולקציית הקיץ
המותג הבינלאומי ריזרבד מתחיל במבצע סוף עונה שבמסגרתו מגוון רחב...
דילוג לתוכן