שיתוף פעולה מרגש: תור גרופ נציגת לגו בישראל מצטרפת לחודש המודעות לסרטן השד ותורמת לאגודה למלחמה בסרטן

שיתוף פעולה מרגש: תור גרופ נציגת לגו בישראל מצטרפת לחודש המודעות לסרטן השד ותורמת לאגודה למלחמה בסרטן
צילום: חברת לגו ישראל (LEGO® STORE)

לרגל חודש המודעות הבין-לאומי לקידום המאבק בסרטן השד, חברת תור גרופ נציגת לגו בישראל (LEGO® STORE ) מצטרפת לאגודה למלחמה בסרטן בקמפיין ייחודי, פרי שיתוף פעולה מרגש שמחבר בין יצירה, קהילה ומשמעות.

במהלך חודש אוקטובר, בכל רכישה ברחבי הארץ של דגם הוורדים הוורודים החדש או דגם הוורדים האדומים מהאוסף הבוטני (( LEGO Botanicals  תתרום החברה 10 שקלים לטובת פעילות האגודה.

את הקמפיין המשותף מובילה הסיסמה: 'בונות למען הקהילה' והוא יכלול ערכי יצירה משותפת, נתינה ובנייה של קהילה חזקה ומודעת יותר לחשיבות האבחון המוקדם שבכוחו להציל חיים.

ערן תור הבעלים של תור גרופ נציגת לגו בישראל אמר כי: "בלגו אנחנו מאמינים שבונים עתיד טוב יותר לבנה אחר לבנה. לכן אנו מצטרפים לאגודה למלחמה בסרטן בקמפיין להעלאת המודעות לסרטן השד, ונתרום ממכירת דגמי זרים מסדרת לגו בוטניקלס למען המאבק החשוב הזה. יחד נבנה מודעות, תמיכה ותקווה.״

משה בר-חיים, מנכ"ל האגודה למלחמה בסרטן, הוסיף כי: "ככל שסרטן השד מאובחן בשלב מוקדם, עולים סיכויי הריפוי לכ-90% ומאפשרים לשנות את מהלך המחלה. נשים שיש במשפחתן סיפור משפחתי של סרטן שד, העלול להוביל לסיכון מוגבר לחלות, מומלץ להן לעדכן את רופאת המשפחה ולהתחיל מעקב רפואי בגיל צעיר ובתדירות גבוהה. אנחנו מברכים על שיתוף הפעולה עם חברת לגו שיאפשר להנגיש את הנושא לעוד נשים צעירות".

יצוין כי מעבר לתרומה עצמה, חברת תור גרופ תעניק ורדים ורודים לנשים ברחבי הארץ, תשתף פעולה עם משפיעניות ותתרום דגמים מיוחדים לחולות בבתי החולים באמצעות מתנדבי האגודה למלחמה בסרטן כמחווה של חיזוק ותמיכה בקהילה הישראלית. לעמוד הקמפיין לחצו כאן:

https://lego.certifiedstore.co.il/give-a-rose/

קמפיין ייחודי, פרי שיתוף פעולה מרגש שמחבר בין יצירה, קהילה ומשמעות. צילום: חברת לגו ישראל (LEGO® STORE)

 

סרטן השד היא מחלת הסרטן השכיחה בקרב נשים בישראל ובעולם המערבי. על פי הערכת האגודה למלחמה בסרטן, עד סוף שנת 2025 יאובחנו בישראל כ-5,730 נשים עם סרטן השד, שהן כ-16 מאובחנות חדשות המתגלות מדי יום, וכ-1,000 ככל הנראה ימותו מהמחלה. ב-1 בספטמבר נכנסה לסל הבריאות בדיקת דם לאיתור נשאות מוטציה בגן BRCA גם לנשים ממוצא אתיופי. על פי ההמלצה המעודכנת חיוני לנשים יהודיות בריאות ממוצא אשכנזי (חלקי או מלא) ולנשים אתיופיות לבצע בחינם בקופת החולים, בדיקת דם פשוטה לאיתור הנשאות למוטציה בגנים BRCA1 ו-BRCA2. על פי הדוח השנתי של הקונסורציום הישראלי שהוקם ופועל בתמיכת האגודה למלחמה בסרטן, מעקב על פי ההמלצות יכול למנוע כ-280 מקרים של סרטן השד והשחלות מדי שנה בישראל. בהערכה כללית, כמיליון ישראליות זכאיות לבדיקת הסקר, מתוכן (על פי נתוני הלמ"ס) כ-47,000-42,000 נשים ממוצא אתיופי. למידע על שירותי התמיכה והמידע בנושא סרטן השד, התקשרו בשיחת חינם לטלמידע 24/7 לטלפון שמספרו 1-800-599-995. נשים שחלו בסרטן השד המעוניינות בתמיכה וסיוע או נשים המעוניינות להתנדב ולהצטרף למעגל התמיכה של 'יד להחלמה' של האגודה למלחמה בסרטן מוזמנות לפנות בטל. 1-800-36-07-07 או בלחיצה על הכפתור הוורוד באתר האינטרנט של האגודה.

מאמרים נוספים
לרגל יום הכיפורים וחגי תשרי בית האופנה GOLBARY משיק קולקציה לבנה, קלאסית, צנועה ועל זמנית סתיו 2026/7
לקראת יום כיפור וחגי תשרי, בית האופנה גולברי משיק  קולקציה...
ריכוז המבצעים הכי שווים לספטמבר והחגים
עיצוב הבית מותג כלי הבישול והאפייה סולתם מציע עד 60% על מאות...
למה בערב אנחנו קונים אחרת? מאת: אקי בן שחר
זה מתחיל ברגע די מוכר. היום כמעט נגמר, העבודה מאחורינו,...
מה הקופאי גורם לנו לעשות בלי לומר מילה? מאת אקי בן שחר
אתם עומדים בקופה עם כמה מוצרים ביד. לא תכננתם לקחת...
מותג האופנה LEE COOPER פותח את עונת סתיו 26/27 ומשיק קולקציה חגיגית, נקייה ומעודנת לגברים תחת הסלוגן: תמדוד. תבין.
פלטת גוונים בהירה, טקסטורות עשירות וסילואטים נינוחים מובילים את הקולקציה...
שנה חדשה בטבע: רשות הטבע והגנים מזמינה את הציבור לפתוח את השנה החדשה בשמורות הטבע ובגנים הלאומיים ברחבי הארץ עם מגוון פעילויות לכל המשפחה
ראש השנה הוא הזדמנות לצאת מהשגרה, לבלות יחד כל המשפחה...
הודעה לעיתונות גב פתוח, חיטוב מלא: רשת JACK KUBA משיקה את המחטב החדש שנועד לשמלות ערב נועזות
הפתרון החדש לנשים שרוצות ליהנות משמלות עם גב חשוף בלי לוותר...
מתנה לילדים עם מחשבה לראש השנה: NUBY מציע מארז צעצועי התפתחות לתינוקות שנבחר בשיתוף מומחית הגיל הרך שלומית שוסטר
לקראת ראש השנה וחגי תשרי, מותג התינוקותNUBY  מציע רעיון למתנה...
מסנדלי ערב ועד חולצות פולו: פריטי אופנה שמחירם המקורי מגיע למאות שקלים נמכרים ב־25 שקל
לקראת עונת החגים, כשהמלתחה מתחדשת לקראת ארוחות החג, אירוחים ומפגשים...
כשהסניקרס גונבות את ההצגה: CAPRICE מציג סניקרס אופנתיות בשלושה גוונים עם רפידת MEMOTION
רשת הנעלת הנוחות הלב הכחול מציגה את דגם GOLDIE של...
דילוג לתוכן