מותג בגדי הים של הסלב וכוכבות הרשת e BIKINI, האהוב על אופירה אסייג, עינב בובליל, קים אור אזולאי, ירדן הראל, רומי פרנקל, הדר שירי ועוד, משיק לראשונה פופ אפ ופותח חנות זמנית בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר.

הפופ אפ יפעל החל מהיום (14.7) עד ה – 9.8 (בקומה P4 ליד הקולנוע) ויציע את קולקציות המותג, כולל קולקציית הפרחים החדשה, הקולקציה העונתית המלאה, וקולקציית ריזורט יוקרתית. כמו כן ניתן למצוא בפופ-אפ: בגדי ים (ביקיני ושלמים), שמלות חוף, פראו, מכנסיי חוף, שמלות כפתן, חצאיות קצרצרות, ולראשונה גם תכשיטים ואקססוריז משלימים – כולם שזורים בהשראות סטייל, חופש ואלגנטיות.
חנות הפופ אפ תשיק גם את הקולקציה החדשה של המותג עם דגמים ייחודיים, כמו: בגדי ים עם כתפיות מחרוזים בעבודת יד, בגדי ים בצבעי דנים שעברו שטיפות מיוחדות, בגדי ים עם שילובי תחרות, פייטים וחרוזים שנעשו בתפירה ידנית, עיצובים הכוללים חגורות, אבזמים ואקססוריז טרנדיים ועוד.

המותג ישדוע באיכות חסרת פשרות, הקפדה על פרטים קטנים ויכולת לעצב בגדי ים שגורמים לכל אישה להרגיש בטוחה, נשית וייחודית.
הפופ אפ יציע בגדי ים במחירים החל מ-649 ₪, עם טווח מידות רחב החל מ XS עד מידות XXL.
נעמי סימן טוב, מנכ”לית עופר הקניון הגדול פתח תקוה: “אנו שמחים שהמותג e BIKINI בחר לפתוח את חנות הפופ אפ הראשונה שלו בקניון הגדול. מדובר באחד המותגים הבולטים בישראל שמביא איתו קיץ, סטייל וחופש, והמותג האהוב על מובילי דעת קהל וסלבס. אנו בטוחים שקהל המבקרים ייהנה מחווית קנייה אחרת, הוא מכניס המון צבע, אנרגיה וטרנדים".

עדן כהן, מעצבת ובעלת המותג: "אנו מתרגשות להשיק את הפופ אפ הראשון של e BIKINI בעופר הקניון הגדול פתח תקוה, הנחשב לאחד הקניונים המובילים והמרכזיים בישראל. זו הזדמנות שלנו להנגיש את הקולקציות לקהל חדש ולהעביר את החוויה הייחודית של המותג – סטייל, נוכחות וביטחון עצמי – גם בלב העיר. אנו מזמינות את כולן לבוא, להתרגש ולמצוא את בגד הים או הלוק המושלם שלהן לקיץ".
