ספרים שממשיכים לחיות: פרויקט איסוף ספרים בשיתוף עמותת שק"ל ופתחון לב

ספרים שממשיכים לחיות: פרויקט איסוף ספרים בשיתוף עמותת שק"ל ופתחון לב
קרדיט צילום יח"צ

לקראת שבוע הספר בישראל, יוצא לדרך פרויקט איסוף ספרים יד שנייה ביוזמת רשת REALS מבית המציאון, בשיתוף עמותת שק"ל ופתחון לב. מטרת המהלך היא לאפשר לכל אדם גישה לספרים במחיר נגיש.

לצד פריטי אופנת וינטג', ניתן למצוא בסניפי רשת REALS ספרים עכשוויים וספרים היסטוריים, סיפורי ילדים, רומנים, שירה, פנטזיה, מד"ב, הרפתקאות ועוד.

במסגרת היוזמה, ניתן להגיע עם ספרים יד שנייה במצב תקין אל אחד מששת סניפי הרשת ברחבי הארץ או למרכזי התרומות של הרשת.

לדברי אבי אביקר, מבעלי רשתREALS  מבית המציאון: "ספרים משומשים נושאים איתם לא רק סיפורים, אלא גם ערך חברתי. כל ספר שמגיע אלינו ממשיך את דרכו – פותח דלת לעולם חדש עבור הקורא הבא, ותורם ישירות לאנשים הזקוקים להזדמנות תעסוקתית. זו הסיבה שחשוב שהספרים יגיעו במצב תקין ולא קרועים או בלויים, בכדי שהבאים שיקבלו את הספרים יוכלו ליהנות מהם".

את הספרים ניתן להעביר למוכרים או לצוות במרכזי התרומות. הספרים שייאספו ימכרו במחיר סמלי החל מ- 5 שקלים , חלק מההכנסות יוקדשו לפעילות חברתית של העמותות ולפיתוח תעסוקה שיקומית לאנשים עם מוגבלויות.

סניפי רשת REALS: תלפיות פייר קניג 39, ירושלים; קניון עזריאלי מודיעין; קניון רננים רעננה; דיזינגוף סנטר; ז'בוטינסקי 82 רמת גן; אברהם בר 10 ראשל"צ.

ניתן להביא את הספרים גם למרכזי איסוף התרומות של הרשת במודיעין, קניון עזריאלי, חניון 1-, שורה D9  , מול משרדי ההנהלה, או בראשל"צ – בנימין שמוטקין 39.

מאמרים נוספים
ספרים שממשיכים לחיות: פרויקט איסוף ספרים בשיתוף עמותת שק''ל ופתחון לב
לקראת שבוע הספר בישראל, יוצא לדרך פרויקט איסוף ספרים יד...
מותג האופנה לי קופר חושף קולקציית חליפות לגברים לקיץ 2025: הסטייל המדויק לעונת הפרומים, החתונות והאירועים
עונת הקיץ נפתחת בקצב מסיבות הפרום, החתונות והאירועים ולי קופר,...
בכירי "מאסטר שף" ארחו חיילים בודדים לארוחת שבועות חגיגית
לרגל חג השבועות, המותג הקולינרי "מאסטר שף", מבית שסטוביץ, ערך...
יום האומנה הבינלאומי: ארגוני האומנה מתריעים: מחסור חמור במשפחות אומנה בישראל, עשרות ילדים שממתינים לבית
לפי נתוני משרד הרווחה והביטחון החברתי, בישראל חיים כיום 4,426...
חזיה במידה הנכונה: כך תמצאי את ההתאמה המושלמת לגוף
נוחות, ביטחון ובריאות - שלושה דברים שיכולים להשתפר פלאים ברגע...
לבן על הרגליים: הנעליים שיתאימו לחג – וישמשו אותך כל הקיץ
רשת הלב הכחול, המתמחה בהנעלה נוחה, בריאה ואופנתית לנשים, מציגה...
קיץ בריא ובטוח: כך תיהנו מהים והבריכה בלי לסכן את הבריאות
עם פתיחת עונת הרחצה, החופים והבריכות מתמלאים באנשים המחפשים מפלט...
לאור הביקוש ההצלחה הבינלאומית הגדולה של להקת המחול קמע מגיעה לסבב מופעים נוסף באולמות הגדולים בישראל
"כרמינה בורנה 2.0", היצירה המצליחה של להקת המחול קמע  מאת תמיר גינץ לצלילי קרל...
הבית לובש לבן עם ורדינון ונעמן
חג השבועות – החג הלבן שמבשר התחדשות, אור ושפע –...
מערכת לתיאום פגישות
אין זה פשוט לקבוע ולתאם פגישות עם לקוחות, מתעניינים, בעלי...
דילוג לתוכן