עשרות אלפי מנות אוכל יסופקו לתלמידים מידי יום

עשרות אלפי מנות אוכל יסופקו לתלמידים מידי יום
אלי מלכה מנכל חברת לאנץ טיים צילום: ארקדי רסקין

חברת לאנץ' טיים משקיעה 5 מיליון ₪ בהרחבת מפעל המזון המספק מנות אוכל טרי ובריא למערכת החינוך

במתקן החברה בהוד השרון הוקם מטבח חדש הכולל שטחי אחסון, בישול ושילוח מזון מהמתקדמים בארץ והוא יפעל במקביל למפעל האוכל של החברה בברקן   בסה"כ תספק כ-35,000 מנות אוכל חם מידי יום לגני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר בהפצה ארצית, לרבות מנות אוכל ייעודיות ללא אלרגנים וללא גלוטן

חברת לאנץ' טיים, המתמחה בייצור ואספקת ארוחות לילדים במערכת החינוך, מרחיבה את פעילותה לרגל שנת הלימודים, באמצעות השקעה במטבחים, תשתיות, קווי הייצור ובמערכות הפצה ושילוח מזון. החברה משיקה במפעלה בהוד השרון מטבח חדש בהשקעה כספית של כ-5 מיליון ₪, אשר יפעל במקביל למתקן החברה בברקן. בסך הכול תייצר החברה כ- 35,000 ארוחות צהריים חמות, אשר תסופקנה לכ-1800 נקודות של גני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר מידי יום, מאיזור גדרה עד חדרה באמצעות חברת לוגיסטיקה המונה כ-85 רכבים ייעודיים, בה היא מחזיקה בבעלות משותפת.

חברת לאנץ' טיים הוקמה בשנת 1997 על ידי איש העסקים אלי מלכה ונחשבת לגדולה ביותר בתחום הזנת ילדים במערכת החינוך. החברה מתמחה בייצור ואספקת ארוחות צהריים טריות, בריאות, מזינות ובטעם של בית, על פי גישה של ״מהשדה לצלחת״, דהיינו שליטה מלאה על כל שרשרת הייצור והאספקה, מהשדות והמגדלים הבלעדיים, דרך בתי האריזה, המטבחים, השינוע ועד לצהרון. החברה דוגלת בתמיכה בתעשייה הישראלית וכל ספקי החברה הנם יצרנים ישראליים כחול-לבן.

התפריט הבריא של לאנץ' טיים לילדים נבנה בשיתוף שפים מומחים, יועצים ותזונאים קליניים המתמחים בילדים ומותאם לטעמם של הילדים. החברה דוגלת בשיטת "בשל – הגש", כלומר הכנתו טרי מידי יום, ובשימוש בחומרי הגלם המובחרים ביותר. בבעלות החברה בית אריזה לפירות וירקות, המוגשים בתוך 24 שעות מחוטאים וארוזים מהקטיף ועד הצלחת. לפני כשנתיים הקימה החברה מפעל לייצור אוכל ללא אלרגניים וללא גלוטן, במטרה לתת מענה לילדים בעלי אלרגיות ורגישויות מיוחדות למזון, צמחונים וטבעונים. המפעל נותן מענה ל- 13 אלרגנים בהם חלב, סויה, שומשום, בוטנים, שקדים, ביצים, אגוזי לוז, פיסטוק, קשיו, אגוזי מלך, ולרגישות ללא גלוטן. בשנת הלימודים הקרובה יכסה המפעל 3 אלרגנים חדשים בהם דגים, פקאן ומקדמיה.

לדברי אלי מלכה, מנכ"ל חברת לאנץ' טיים, "אנו נערכים לפתוח  את השנה ללא עיכוב ונספק מידי יום אוכל טרי, בריא, מזין, המבושל ומוגש לילדים באותו היום. שנת הלימודים האחרונה בצל הקורונה היוותה אתגר תזונתי גדול, להורים ולילדים, ואנו מקווים לתרום לבריאותם של הילדים ולהחזיר את הביטחון התזונתי והסדר בתפריט היומי".

צילום: ארקדי רסקין
צילום: ארקדי רסקין
צילום: ארקדי רסקין
צילום: ארקדי רסקין
מאמרים נוספים
סיוע מלחמתי - עמותת איכות בשיקום פותחת קבוצת תמיכה ברוסית לבני משפחה של ניצולי המסיבות, משפחות מפונים והורי חיילים שחווים קושי נפשי בשל התקופה
הטבח בשבעה באוקטובר הוביל לערעור של קהילות שלמות, ביניהם בני...
השיר שהפך לקול נבואי בעקבות טרגדיה
לקראת יום מעשים טובים, מיזם הדגל של עמותת רוח טובה...
רגע לפני ההחלטה: כך תבחרו את התיכון שהכי מתאים לכם!
בחטיבות הביניים נמצאים הלימודים בעיצומם, אבל אם אתם תלמידי כיתה...
המלחמה על ההסברה: מדרום אמריקה באהבה
משלחת מנהיגים מאמריקה הלטינית הגיעו לביקור סולידריות ביישובי העוטף הביקור -...
על רקע המלחמה והמצב הביטחוני: הקרן לידידות תציב 123 מיגוניות בתחנות הסעה ביישובי קו העימות
הצבת המיגוניות שתצא לפועל במהלך החודשים הקרובים, תביא לכיסוי של...
בעמותת החסד סל"ע דואגים שגם בימי המלחמה תהייה לכל ילד תחפושת ומשלוחי מנות יינתנו בעין יפה
ציון גבאי יו"ר ומייסד העמותה:" כבכל שנה גם השנה על...
חוגגים יום הולדת 339 לבאך ברחבי ישראל
ישראל מצטרפת לשלל אירועים בערים המרכזיות ברחבי העולם עם "פסטיבל...
"עדשה חברתית" - תערוכת ההתנדבות הגדולה בישראל תיפתח ביום מעשים טובים 19/03/2024 ותוצג לקהל הרחב ב-8 מוקדים ברחבי הארץ
עדשה חברתית - תערוכת צילומים החושפת את עולמם של המתנדבים...
משאיות לטובת קמפיין השבת החטופים: 150 יום לשבי החטופים בידי החמאס - חברת התובלה "תבור גליל" משתתפת במיזם של קיבוץ נחל עוז להשבת החטופים
השבוע (4.3) ציינו חמישה חודשים, 150 ימים, לאירועי השבת השחורה...
קוראי המגזין היוקרתי ״Business Traveller״ קבעו כי רשת מלונות ליאונרדו מבית פתאל היא אחת מבין שתי הרשתות האיכותיות והמועדפות עליהם בנסיעות עסקיות בגרמניה ובכל אירופה
קוראי המגזין היוקרתי ״Business Traveller״ בשפה הגרמנית המיועדת לנוסעים עסקיים,...
דילוג לתוכן