קמפיין חברתי חדש להעלאת המודעות לבריונות ברשת, חרדה ודיכאון בקרב צעירים

קמפיין חברתי חדש להעלאת המודעות לבריונות ברשת,  חרדה ודיכאון בקרב צעירים
קמפיין חברתי מייבלין ניו יורק . קרדיט: יח"צ

במסגרת האג’נדה החברתית הגלובלית של מייבלין ניו-יורק, המותג יוצא בשיתוף הפעולה בישראל עם עמותת ער"ן, ויעלו קמפיין: "אתן.ם לא לבד" המעורר שיח על בריונות ברשת, חרדה ודיכאון
בקרב צעירים.  בשנה האחרונה בלבד התקבלו למעלה מ-25,000 פניות מצעירים בער"ן עם תחושות חרדה ודיכאון.

מותג האיפור הבינלאומי מייבלין ניו-יורק יוצא בישראל בקמפיין חברתי בשיתוף עמותת ער"ן – עזרה ראשונה נפשית, במטרה להעלות את המודעות לתופעות של אלימות ברשת, חרדה ודיכאון, בקרב צעירים ובני נוער ולעודד שיח פתוח על הנושא.

קמפיין חברתי מייבלין ניו יורק . קרדיט: יח"צ

הפעילות משתלבת כחלק מהאג’נדה החברתית הגלובלית של המותג מייבלין ניו יורק BRAVE TOGETHER ('אמיצים ביחד'), הפועלת למען הגדלת המודעות למצבי דיכאון וחרדה בקרב צעירים לצד העצמה אישית.

במסגרת הפעילות יעלה קמפיין רחב תחת הכותרת: "אתן.ם לא לבד" בהובלת הזמרת ויוצרת התוכן, שמלווה את המותג בישראל, פרידה עוזיאל, שיעסוק בתופעות שרבים ורבות מבני הנוער מתמודדים איתן ביום יום. כחלק מהקמפיין יתנהל מהלך ברשתות החברתיות שיתמקד בתופעת הבריונות ברשת: הטוקבקים וההייט, אחת תופעות השכיחות ביותר איתן מתמודדים הצעירים.  במסגרת זו יודגשו המסרים המרכזיים: לא להישאר לבד מול מצבים מאתגרים, להבין שתחושה של בדידות, חרדה, החרמה או דיכאון הן תופעות נפוצות ויש מי שמקשיב ויכול להעניק תמיכה – ער"ן.

אילן נקש מנכ"ל  חטיבת מוצרי הצריכה בלוריאל ישראל, מסר על הקמפיין: "כמותג איפור בינלאומי מוביל אנו רואים אחריות אמיתית לעורר שיח על נושאים שמעסיקים צעירים ביום יום. אנו מאמינים שבאמצעות הקמפיין נוכל להעניק לצעירים בישראל תחושת חיבור, עידוד והבנה שהם אף פעם לא לבד ויש מי שמקשיב להם".

קמפיין חברתי מייבלין ניו יורק . קרדיט: יח"צ

ענבל אמסלם, סמנכ"לית שיווק וקשרי קהילה בעמותת ער"ן, מוסיפה: "בשנים האחרונות אנו רואים במוקדי ער"ן גדילה מתמדת במספר הפניות על רקע בריונות ברשת. שיתוף הפעולה עם 'מייבלין ניו יורק' מהווה צעד נוסף וחשוב במאבק המתמשך אל מול סטיגמות שקשורות בבריאות הנפש תוך הדגשת חשיבות הפנייה לקבלת סיוע נפשי עקב בריונות. בשנה האחרונה בלבד התקבלו למעלה מ-25,000 פניות מצעירים בער"ן עם תחושות חרדה ודיכאון. כמו כן, נתונים עדכניים בישראל מראים כי אחד מכל שלושה ישראלים בסיכון לחוות בדיכאון או בחרדה".

אם אתם/ן חווים קושי נפשי מכל סוג – ניתן לפנות לקו החם האנונימי של ער"ן,

הפועל 24/7 בטלפון 1201 או בוואטסאפ שמספרו: 052-8451201

מאמרים נוספים
קמפיין חברתי חדש להעלאת המודעות לבריונות ברשת, חרדה ודיכאון בקרב צעירים
במסגרת האג’נדה החברתית הגלובלית של מייבלין ניו-יורק, המותג יוצא בשיתוף...
הגוון של שעון חורף: נגמר הכחול, ואיך הפך הירוק לצבע החם ביותר על היד?
סקירה מהירה של הקולקציות החדשות או דפדוף בקטלוגים של מותגי...
Rock Your Loafers: המוקסינים מקבלים טוויסט רוקיסטי בסתיו
מותג ההנעלה הספרדי GIOSEPPO, הנמכר בבלעדיות ברשת הנעלת הנוחות הלב...
שיתוף פעולה מרגש: תור גרופ נציגת לגו בישראל מצטרפת לחודש המודעות לסרטן השד ותורמת לאגודה למלחמה בסרטן
לרגל חודש המודעות הבין-לאומי לקידום המאבק בסרטן השד, חברת תור...
איזון גוף נפש
חשיבות ה-איזון גוף נפש בעולמנו הדינמי והמהיר, שמירה על איזון גוף...
We Will Dance Again - מיצג הזיכרון של קהילת הנובה מגיע לראשונה לאירופה
ב־7 באוקטובר 2025, במלאת שנתיים לטבח, ייפתח לציבור בברלין מיצג...
הצהרת סטייל: רשת גלי משיקה קולקציית סניקרס עדכנית לנשים לסתיו חורף 2025-2026
עונת המעבר כבר כאן וזה הזמן המושלם להתחדש, את הסנדלים...
רשת JACK KUBA למען הקהילה: לרגל חודש המודעות לסרטן השד, חלק מהכנסות הפריטים הוורודים שימכרו במהלך חודש אוקטובר יתרם לעמותת "חלאסרטן"
לרגל חודש המודעות לסרטן השד, שחל בחודש אוקטובר, יוצאת רשת...
מהמערב הפרוע עד המסלול: קולקציית הדנים החדשה של H&O נחתה בישראל
מותגים בינלאומיים לצד מותגי הבית מתכתבים עם הטרנדים הלוהטים בעולם...
מפסלים חיים בצפון, פסטיבל אתגרים ועד מוזיאון פופ-אפ: אטרקציות חינם לחול המועד סוכות
מדריך לאירועי החג ברחבי הארץ: פסטיבלים ויראליים עם כוכבי רשת,...
דילוג לתוכן