4 סנדביצ'ים עם פסטרמה שאתם חייבים לנסות

4 סנדביצ'ים עם פסטרמה שאתם חייבים לנסות
קרדיט תמונה: FREEPIK

אוהבים פסטרמה? מחפשים רעיונות להעשרת הכריכים שאתם מכינים לילדים ולעצמכם לעבודה? אם כן, במאמר הבא תוכלו לקבל 4 רעיונות חביבים לכריכים משודרגים וטעימים במיוחד.

בתור התחלה – בחרו פסטרמה איכותית

קודם כל, בחרו פסטרמות איכותיות מיצרנית מצוינת, כמו הפסטרמות של עוף טוב. מדובר בפסטרמות שמקורן בעופות שגודלו ללא אנטיביוטיקה בתהליך גידול מפוקח לכל אורכו, אשר מטרתו היא להביא אליכם את המוצרים הטריים והאיכותיים ביותר. כמו כן, הפסטרמות של עוף טוב הן בלי תוספת של מונוסודיום גלוטומט, אין בהן צבעי מאכל, שומן טראנס או גלוטן. ולמי שמחפש טעמים מעולים כדאי גם להכיר את הסדרה החדשה של עוף טוב, שנקראת סדרת טעמי המשק וכוללת פסטרמה ברביקיו צרוב על הגריל, פסטרמה רומנית עם נגיעות שום, פסטרמה אווז בעישון עדין, פסטרמה בטעמי 4 פלפלים ועוד. 

ועכשיו – בואו נעבור להכנת הכריכים

אפשרות ראשונה היא לקחת שתי פרוסות לחם מקמח מלא כגון חיטה או שיפון, להכניס פנימה פסטרמה עם חתיכות עגבנייה פרוסות, חתיכות מלפפון, גמבה חתוכה לרצועות ועל חסה. אפשר להוסיף ממרחים בריאים, למשל ממרח גזר מרוקאי, שאותו מכינים מגזרים מבושלים בלי הקליפה. את הגזרים יש לחתוך לעיגולים, להקפיץ במחבת עם פפריקה, מלח, שמן זית ושום, וניתן גם לטחון בסוף עם בלנדר כדי לקבל ממרח חלק.

אפשרות שנייה היא להכין כריכי טורטיה, למשל עם פסטרמה ברביקיו. על מנת לעשות זאת מתחילים באפייה של פרוסות חציל ורצועות פלפל אדום עם שמן זית ומלח גס. בזמן האפייה מכינים בצד ממרח אבוקדו שכולל מיץ לימון, פלפל שחור ומלח. את הממרח מורחים על הטורטיות, מניחים את החתיכות של הגמבה והחציל, מוסיפים עלה חסה ואת פרוסות הפסטרמה. כעת רק נשאר לגלגל ולהגיש בתיאבון.

אפשרות שלישית היא כריך פסטרמה המבוסס בעצם על טוסט. קחו שתי פרוסות מלחם שאתם אוהבים והכניסו אותן לטוסט. כשהן מתחממות הכינה ממרח העשוי ממיונז, מלח, שמיר קצוץ ומיץ לימון. מרחו על הטוסט שכבה דקה של ממרח המיונז, הניחו שתי פרוסות עגבנייה ופסטרמה, והטוסט מוכן.

אפשרות רביעית ואחרונה למאמר זה היא כריך איטלקי. בתור התחלה מחממים תנור ל- 180 מעלות ומניחים בתבנית קוביות בטטה על פלפל שחור ומלח. את הבטטה אופים כשלושים דקות. אחר כל לוקחים ג'בטה וחוצים לשנייה, כאשר על הצד האחד מניחים את הבטטות ועל הצד השני מורחים פסטו ופלפל קלוי. כעת רק נשאר להניח עלה חסה ופסטרמה, ואפשר לאכול.

 

מאמרים נוספים
חברת הפוד-טק הישראלית Better Juice ltd. קיבלה את אישור GRAS Panel Self Affirmation, תקן הקובע שהטכנולוגיה עליה מבוסס הסטארט-אפ בטוחה לשימוש ובכפוף לסטנדרטים של ה- FDA
Better Juice, מחממת הפודטק-The Kitchen של שטראוס, מחזקת את מעמדה...
קייטרינג בשרי ועל האש לאירועים קטנים
קייטרינג בשרי וברביקיו לאירועים קטנים ארגון אירוע קטן יכול להיות משימה...
4 סנדביצ'ים עם פסטרמה שאתם חייבים לנסות
אוהבים פסטרמה? מחפשים רעיונות להעשרת הכריכים שאתם מכינים לילדים ולעצמכם...
לאפות באופן מקצועי
כל מאפייה\קונדיטוריה\פיצרייה יודעים שאחד הדברים החשובים ביותר שיהיה להם בעסק...
מתכון להכנת לביבות זוקיני טבעוניות - לחנוכה ובכלל!
מי אמר שאין לביבות טבעוניות טעימות וחמות? אז זהו שיש!...
שובו של המרטיני: תחרות הקוקטיילים העולמית של וודקה elit-elit Martini Masters חוזרת עם טוויסט בר קיימא
וודקה elit (מבית סטולי), מותג וודקה הפרימיום המשווק בישראל על...
קבוצת BBB מנגישה את מסעדותיה לרווחת קהל העיוורים ולקויי הראיה בישראל בהשקעה של 500 אלף ₪ בשנה
 הקבוצה נכנסת בימים אלה לפיילוט במספר מסעדות בחלק ממותגיה, עם...
סופר אקספרס: רשת מחסני השוק, מצטרפת רשמית לאפליקציית Wolt ומרחיבה את פעילות המשלוחים בסניפיה
במסגרת המהלך ובשלב ראשון 6 סניפים יהיו זמינים למשלוחים באפליקציה...
פיתוחי מזון חדשני על בסיס פלפלים מהערבה התיכונה דפי לזניה ללא גלוטן, רוטב פלפלים מותסס ונקניקייה טבעונית
מוצרי מזון בר קיימא מהפכנים יוצרו מפלפלים מובחרים מהערבה התיכונה....
גם טעים וגם יפה
כאשר אתם שומעים על האנשים שיוצאים לטבע ומחפשים צמחים כדי...
דילוג לתוכן