4 סנדביצ'ים עם פסטרמה שאתם חייבים לנסות

4 סנדביצ'ים עם פסטרמה שאתם חייבים לנסות
קרדיט תמונה: FREEPIK

אוהבים פסטרמה? מחפשים רעיונות להעשרת הכריכים שאתם מכינים לילדים ולעצמכם לעבודה? אם כן, במאמר הבא תוכלו לקבל 4 רעיונות חביבים לכריכים משודרגים וטעימים במיוחד.

בתור התחלה – בחרו פסטרמה איכותית

קודם כל, בחרו פסטרמות איכותיות מיצרנית מצוינת, כמו הפסטרמות של עוף טוב. מדובר בפסטרמות שמקורן בעופות שגודלו ללא אנטיביוטיקה בתהליך גידול מפוקח לכל אורכו, אשר מטרתו היא להביא אליכם את המוצרים הטריים והאיכותיים ביותר. כמו כן, הפסטרמות של עוף טוב הן בלי תוספת של מונוסודיום גלוטומט, אין בהן צבעי מאכל, שומן טראנס או גלוטן. ולמי שמחפש טעמים מעולים כדאי גם להכיר את הסדרה החדשה של עוף טוב, שנקראת סדרת טעמי המשק וכוללת פסטרמה ברביקיו צרוב על הגריל, פסטרמה רומנית עם נגיעות שום, פסטרמה אווז בעישון עדין, פסטרמה בטעמי 4 פלפלים ועוד. 

ועכשיו – בואו נעבור להכנת הכריכים

אפשרות ראשונה היא לקחת שתי פרוסות לחם מקמח מלא כגון חיטה או שיפון, להכניס פנימה פסטרמה עם חתיכות עגבנייה פרוסות, חתיכות מלפפון, גמבה חתוכה לרצועות ועל חסה. אפשר להוסיף ממרחים בריאים, למשל ממרח גזר מרוקאי, שאותו מכינים מגזרים מבושלים בלי הקליפה. את הגזרים יש לחתוך לעיגולים, להקפיץ במחבת עם פפריקה, מלח, שמן זית ושום, וניתן גם לטחון בסוף עם בלנדר כדי לקבל ממרח חלק.

אפשרות שנייה היא להכין כריכי טורטיה, למשל עם פסטרמה ברביקיו. על מנת לעשות זאת מתחילים באפייה של פרוסות חציל ורצועות פלפל אדום עם שמן זית ומלח גס. בזמן האפייה מכינים בצד ממרח אבוקדו שכולל מיץ לימון, פלפל שחור ומלח. את הממרח מורחים על הטורטיות, מניחים את החתיכות של הגמבה והחציל, מוסיפים עלה חסה ואת פרוסות הפסטרמה. כעת רק נשאר לגלגל ולהגיש בתיאבון.

אפשרות שלישית היא כריך פסטרמה המבוסס בעצם על טוסט. קחו שתי פרוסות מלחם שאתם אוהבים והכניסו אותן לטוסט. כשהן מתחממות הכינה ממרח העשוי ממיונז, מלח, שמיר קצוץ ומיץ לימון. מרחו על הטוסט שכבה דקה של ממרח המיונז, הניחו שתי פרוסות עגבנייה ופסטרמה, והטוסט מוכן.

אפשרות רביעית ואחרונה למאמר זה היא כריך איטלקי. בתור התחלה מחממים תנור ל- 180 מעלות ומניחים בתבנית קוביות בטטה על פלפל שחור ומלח. את הבטטה אופים כשלושים דקות. אחר כל לוקחים ג'בטה וחוצים לשנייה, כאשר על הצד האחד מניחים את הבטטות ועל הצד השני מורחים פסטו ופלפל קלוי. כעת רק נשאר להניח עלה חסה ופסטרמה, ואפשר לאכול.

 

מאמרים נוספים
פסטיבל מתוק כדבש! ביקור במרכזי המבקרים במכוורות, טעימות דבש 'זני' במגוון ארומות, מפגש עם דבוראים, גילוי עולמן של דבורי הדבש, פעילות לילדים ורכישת דבש טהור ובריא - ישירות מדבוראי ישראל פסטיבל הדבש, חגי תשרי, 2025
לקראת השנה החדשה וחגי תשרי, תשפ"ו 2025, המועצה להאבקה ודבש...
מועדון לימי הולדת
המקום המושלם לחגיגה ייחודית כאשר מחפשים מועדון לימי הולדת, חשוב לוודא...
רגע לפני שהאבטיח נעלם מהדוכנים - כדאי לדעת למה הוא כל כך חשוב לגוף שלנו
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא הקיץ בישראל...
חזרה לשגרה: קופסאות אוכל צבעוניות ועמידות מבית סולתם
מותג כלי הבישול והאפייה סולתם מציג לרגל החזרה לשגרה של...
הדור החדש של השייקים כבר כאן... חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף משיקה: שייק פורמולה 1 בטעם חדש: פירות יער
מספק את החומרים המזינים שהגוף זקוק להם בארוחה רכיבים טבעוניים,...
על כוחן של מילים בתהליך של שינוי בריאותי וירידה במשקל כך תשנו את השפה - תרגול מעשי
כולנו כבר שמענו מה כדאי לאכול, מתי להתאמן ואיך לישון...
קבוצת קניוני עופר במבצע "סייל הקיץ הגדול" הנחות משתלמות במיוחד על מגוון המותגים המובילים
לרגל השקת הסייל יעלה קמפיין בהשקעה של חצי מליון ₪...
איך מערכת ניהול עובדים דיגיטלית מקלה על מסעדנים?
עולם המסעדנות הוא אחד התחומים הדינמיים, האינטנסיביים והמורכבים ביותר לניהול....
לא רק שימורים: מיכלי המזון שמאפשרים ליהנות מאוכל חם גם בממ"ד
מותג כלי הבישול והאפייה המוביל סולתם מציג סדרה חדשה של...
אי של שקט בבית: איך להפוך את הסביבה הביתית לעוגן רגשי בתוך ימים של סערה
המציאות הביטחונית ממשיכה לטלטל את השגרה, הלב פועם בקצב אחר,...
דילוג לתוכן