לנשף פורים של עמותת שניר הגיעו ותרום ולשמוח: אקי אבני, רן דנקר, ליהיא לפיד, ליהיא גרינר, נגה ניר נאמן, נעמה קסרי, ספיר נרקיס, פרופ' יריב יוגב ועוד

לנשף פורים של עמותת שניר הגיעו ותרום ולשמוח: אקי אבני, רן דנקר, ליהיא לפיד, ליהיא גרינר, נגה ניר נאמן,  נעמה קסרי, ספיר נרקיס, פרופ' יריב יוגב ועוד
נשף פורים של עמותת שניר צילום גילי צדיק

אתמול בערב (במוצ"ש 8.3), התקיים בנמל תל אביב, במועדון הטראסק,  נשף המסכות של עמותת שניר,  אירוע נוצץ שכל הכנסותיו  מוקדשות לקידום פעילות העמותה, למען השכבות החלשות בישראל.

נגה ניר נאמן צילום גילי צדיק

אל הנשף הגיעו אנשי עסקים, בכירי המשק והכלכלה, מובילי דעת קהל, כוכבי רשת וסלבריטאים, אשר הגיעו לתמוך  בפעילות עמותת שניר ולחגוג בערב בלתי נשכח.

את האירוע הנחה השחקן והבמאי אקי אבני, ועל עמדת ה-DJ ניצבה דלית רצ'שטר, שאירחה את הזמר רן דנקר  בנוסף למופע של הזמרת נופיה.

על בר המשקאות ניצבו דמויות מוכרות מעולם הבידור, מהעולם העסקי, הפוליטי והתרבותי, ביניהם:     ליהיא לפיד, ליהיא גרינר, נגה ניר נאמן,   נעמה קסרי,  ספיר נרקיס, פרופ' יריב יוגב,  בילי בסרגליק, ועוד רבים.

בנוסף להופעות החיות, האירוע כלל מסיבת תחפושות מרהיבה, בר אלכוהול חופשי ומטעמים קולינריים משובחים.

ליהיא גרינר צילום גילי צדיק

באירוע הוקם דוכן פבלובות לזכרה של ליבי כהן מגורי ז"ל שאהבה את החיים, מוזיקה ואוכל ונרצחה בנובה. את הדוכן הפעילו בני משפחתה.

אקי אבני ציין במהלך הערב כי לצד הבחירה לערוך את המסיבה בתקופה מורכבת זו בשל הצורך לגייס תרומות לפעילות העמותה, בעמותה לא שוכחים את החטופים ומייחלים לחזרתם במהרה.

באירוע נשא דברים יו"ר העמותה, ניר שמול שאמר לאורחים: "אחרי חמש שנים של הפסקה חזרנו למסורת של עריכת ערב התרמה מיוחד בחג הפורים שכל הכנסותיו לטובת פעילות העמותה. אני מבקש להודות לכל מי שקנה כרטיס והגיע לאירוע, למפיק דימה מנשרוב שהפיק את האירוע בהתנדבות, לכל המתנדבים של העמותה שהתנדבו למען הצלחת האירוע, ולשותפים שלנו נותני החסות: מועדון הטראסק, רשת ויקטורי, מדוזה וודקה, יקב בן חיים, רשת חצי חינם וביסקוטי."

מימין ליהיא לפיד ניר שמול ובילי בסרגליק צילום גילי צדיק

עוד אמר שמול: "אני רוצה להודות אישית לשני חברים יקרים שהקימו  איתי את העמותה: יזם הנדל"ן יקי אמסלם, עו"ד יואב פלטו שרו. כמו כן להודות ליהודית רובינשטיין סגן יו"ר העמותה ושירלי קרני מנכ"לית עמותת שניר, שעשו ימים כלילות להרים נשף כל כך מושקע ומלא תוכן".

ליהיא לפיד צילום גילי צדיק
מאמרים נוספים
קבוצת קניוני עופר במבצע "סייל הקיץ הגדול" הנחות משתלמות במיוחד על מגוון המותגים המובילים
לרגל השקת הסייל יעלה קמפיין בהשקעה של חצי מליון ₪...
יופי של מבצע ברשת לי קופר: 1+1 מתנה על קולקציית קיץ 2025
רשת האופנה הבריטית לי קופר יוצאת ביופי של מבצע,  במסגרתו:...
החופש הגדול כבר כאן: כיצד נבלה עם הילדים בחודשי יולי ואוגוסט? היוטיוברים המובילים, קייטנת קיץ, מבוך בלונים ואפילו יאכטה
הרצליה מופעי הקיץ עם כוכבי הרשת הגדולים במדינה יוצאים לדרך מה:...
הבנת טיפול בחרדות cbt
טיפול בחרדות cbt (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי) הוא שיטה יעילה ומוכרת לטיפול...
חגיגה מושלמת ליום הולדת בלתי נשכח!
רעיונות ליום הולדת 60 לחגוג יום הולדת 60 זהו ציון דרך...
כזה עוד לא היה... רשת גלי יוצאת במבצע חסר תקדים לכל המשפחה
כל קולקציית הסנדלים מקולקציית קיץ 25 לנשים, גברים וילדים כולל...
מים לישראל: הפחתת תעריף החריגה – הישג קריטי לביטחון המזון ולכדאיות הגידול בישראל
"מים לישראל" מברכים על החלטת מועצת רשות המים להפחתת תעריף...
במהלך האזעקות- ויצו פתחה את הלב ואת הביגודיות – למען המפונים מאז פרוץ הלחימה: סניפים וחנויות הביגודית נפתחו באופן יזום, אלפי פריטים חולקו, והפעילות נמשכה גם תחת אש.
מאז פרוץ הלחימה לפני כשבוע וחצי, הפכו אזעקות, פגיעות פיזיות...
מהי התמודדות עם קושי נפשי של בן משפחה? ואיך נראית שגרירה שבוחרת לפעול בשקט – מתוך כאב, תקווה ואחריות
דיקלה קלמר , תושבת רחובות, מונתה לשמש שגרירה של מרכזי...
ערכת קריוקי להשכרה
ערכת קריוקי להשכרה
ערכת קריוקי להשכרה היא פתרון מושלם למי שרוצה להפוך כל...
דילוג לתוכן