החופש כבר באוויר, ובתזמון מושלם לרגל יציאתו הקרובה של להיט האנימציה החדש מבית דיסני – "לילו וסטיץ'", משיקים ורדינון ונעמן ליין קפסולה חגיגי וצבעוני, המהווה מחווה מרעננת לאחת הדמויות האהובות והאייקוניות ביותר.
קולקציית הקפסולה, הבלעדית למותגי הלייף סטייל המובילים מבית קבוצת אקסטרה ריטייל, עוצבה בהשראת העולמות הטרופיים והחופשיים של הסרט, ומביאה עמה אווירה קיצית, קלילה ושובבה – בדיוק כמו שסטיץ' יודע לעשות.

כל הפריטים בקולקציה הם מוצרים מקוריים הנושאים את חותמת האיכות של דיסני, ונוצרו בשיתוף פעולה רשמי עם המותג.
בוורדינון הושם דגש רב על חוויית שינה ורגעי הפנאי המושלמת לילדים: מצעים רכים מ-100% כותנה בעיצוב דו-צדדי עם הדפסים פאנליים מרהיבים, שמיכות קיץ קלילות במגוון מרקמים – בהן שמיכה עם תיפורי קווילט ודמות ענקית של סטיץ' ולילו, לצד שמיכת פיקה קלאסית עם דפוסים חוזרים של סטיץ' ואנג'ל. אליהם מצטרפים חלוקים ומגבות עשויים בדים משובחים, בעיצובים מקסימים שמתאימים לבקרים קיציים, לבילוי מושלם בברכיה או לערבים של רוגע בבית.
גם המותג נעמן מצטרף לחגיגה עם כוסות שתייה מזכוכית כפולה, המעוטרות באיורים שובבים של סטיץ' וכיתובים הומוריסטיים – שהופכים כל ארוחה משפחתית לחגיגה קטנה. הכוסות מוצעות במגוון של ארבעה עיצובים שונים, ובתקופת ההשקה יימכרו במחיר מיוחד של 19.90 ₪ בלבד (במקום 59.90 ₪).
גיל גרשון, מנהל מחלקת השיווק והאיקומרס בחטיבת נעמן ורדינון, מציין: "לילדים מגיע לא רק עיצוב מרגש – אלא גם איכות בלתי מתפשרת. בוורדינון אנו מקפידים שמצעי ילדים יהיו עשויים 100% כותנה – בטוחים לעור רגיש ומתאימים לכל עונות השנה. אנו שמים דגש רב על ערכי ה-wellness, על שיפור איכות השינה ועל סביבה ביתית בריאה ונעימה. לכן אנחנו דואגים שכל מוצר, ובמיוחד בקולקציות לילדים ולתינוקות, יעמוד בתקנים בינלאומיים מחמירים, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של נוחות, רכות ואיכות שאפשר לסמוך עליה."
לרגל ההשקה, ייהנו חברי מועדון NV CLUB ומצטרפים חדשים מ-40% הנחה על מוצרי הקפסולה של ורדינון, בקניית 2 פריטים ומעלה.
להשיג בחנויות נעמן ורדינון ובאתר האון ליין.
בתוקף עד 8.6.25 ו/או עד גמר המלאי. אין כפל מבצעים.
