מותג בגדי הים של הסלבס וכוכבות הרשת e BIKINI משיק פופ אפ ראשון בעופר הקניון הגדול פתח תקווה

מותג בגדי הים של הסלבס וכוכבות הרשת e BIKINI משיק פופ אפ ראשון בעופר הקניון הגדול פתח תקווה
פופ אפ ראשון E BIKINI עופר הקניון הגדול צילום שי תמיר

מותג בגדי הים של הסלב וכוכבות הרשת e BIKINI, האהוב על אופירה אסייג,  עינב בובליל, קים אור אזולאי, ירדן הראל, רומי פרנקל, הדר שירי  ועוד,  משיק לראשונה פופ אפ ופותח חנות זמנית בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר.

פופ אפ ראשון E BIKINI עופר הקניון הגדול צילום שי תמיר

הפופ אפ יפעל החל מהיום (14.7) עד ה – 9.8 (בקומה P4 ליד הקולנוע) ויציע את קולקציות המותג, כולל קולקציית הפרחים החדשה, הקולקציה העונתית המלאה, וקולקציית ריזורט יוקרתית. כמו כן  ניתן למצוא בפופ-אפ: בגדי ים (ביקיני ושלמים), שמלות חוף, פראו, מכנסיי חוף, שמלות כפתן, חצאיות קצרצרות, ולראשונה גם תכשיטים ואקססוריז משלימים – כולם שזורים בהשראות סטייל, חופש ואלגנטיות.

חנות הפופ אפ תשיק גם את הקולקציה החדשה של המותג עם דגמים ייחודיים, כמו: בגדי ים עם כתפיות מחרוזים בעבודת יד, בגדי ים בצבעי דנים שעברו שטיפות מיוחדות, בגדי ים עם שילובי תחרות, פייטים וחרוזים שנעשו בתפירה ידנית, עיצובים הכוללים חגורות, אבזמים ואקססוריז טרנדיים ועוד.

פופ אפ ראשון E BIKINI עופר הקניון הגדול צילום שי תמיר

המותג  ישדוע באיכות חסרת פשרות, הקפדה על פרטים קטנים ויכולת לעצב בגדי ים שגורמים לכל אישה להרגיש בטוחה, נשית וייחודית.

הפופ אפ  יציע  בגדי ים במחירים החל מ-649 ₪, עם טווח מידות רחב החל מ   XS עד מידות XXL.

נעמי סימן טוב, מנכ”לית עופר הקניון הגדול פתח תקוה: “אנו שמחים שהמותג  e BIKINI בחר לפתוח את חנות הפופ אפ הראשונה שלו בקניון הגדול. מדובר באחד המותגים הבולטים בישראל  שמביא איתו קיץ, סטייל וחופש, והמותג האהוב על מובילי דעת קהל וסלבס. אנו בטוחים שקהל המבקרים ייהנה מחווית קנייה אחרת, הוא מכניס המון צבע, אנרגיה וטרנדים".

פופ אפ ראשון E BIKINI עופר הקניון הגדול צילום שי תמיר

עדן כהן, מעצבת ובעלת המותג: "אנו מתרגשות להשיק את הפופ אפ הראשון של e BIKINI בעופר הקניון הגדול פתח תקוה, הנחשב לאחד הקניונים המובילים והמרכזיים בישראל. זו הזדמנות שלנו להנגיש את הקולקציות לקהל חדש ולהעביר את החוויה הייחודית של המותג – סטייל, נוכחות וביטחון עצמי – גם בלב העיר. אנו מזמינות  את כולן לבוא, להתרגש ולמצוא את בגד הים או הלוק המושלם שלהן לקיץ".

פופ אפ ראשון E BIKINI עופר הקניון הגדול צילום שי תמיר
מאמרים נוספים
תיק שעושה גלים
TAKEANAP  משיקה תיק מגבת רב־שימושי, עשוי 100% כותנה סרוקה, במראה...
מותג בגדי הים של הסלבס וכוכבות הרשת e BIKINI משיק פופ אפ ראשון בעופר הקניון הגדול פתח תקווה
מותג בגדי הים של הסלב וכוכבות הרשת e BIKINI, האהוב...
כשהקיץ מתחמם – כוס ששומרת על הקור
מותג התינוקות NUBY משיק כוס אימון מבודדת עם שאקל, שתשמור...
סייל הקיץ הגדול של בית האופנה GOLBARY
עד 50% הנחה על קולקציית קיץ  2025 בית האופנה GOLBARY יוצא...
ויצו מציינת את שבוע ההוקרה לצוותים במעונות היום של ויצו הפועלים ברחבי ישראל
האגף לגיל הרך של ויצו קיים השבוע את שבוע ההוקרה...
אירוע הספורט המוטורי הגדול של הקיץ: מרוץ ה-Drift Fest מבית RACE MASTERS
אליפות ישראל בנהיגת דריפטים יתקיים השבוע   בשלישי ורביעי ה  15-16/7...
מה קורה כשחיי הנישואים שלנו עולים על שרטון? האם פרידה היא תמיד הפתרון? עורכת הדין שהופכת משברים זוגיים להזדמנות לצמיחה משיקה ספר חדש
"לבחור באהבה" – עו"ד קארין פילוסוף זרניצקי עם ספר ראשון פורץ דרך להתמודדות...
לראשונה - אתר חדש המרכז משרות בשירות הציבורי לסטודנטים שמחפשים הזדמנויות לתעסוקה משמעותית
בפעם הראשונה מושק אתר ייעודי לסטודנטים המעוניינים להשתלב בקריירה משמעותית...
קניוני עופר מציגים ב – 18 קניונים ברחבי הארץ את: 'חגיגית מועדונים במתנה' המאפשרת הצטרפות למועדוני הקניות הנחשקים והמובילים של המותגים והרשתות - ללא תשלום!
קבוצת קניוני עופר, יוצאת בפעילות צרכנית ומשתלמת במיוחד  ומציגים את...
כוכבים בלילה, סטייל ביום
מותג הטלסקופים האמריקאי TASCO,  המיובא לישראל על ידי קבוצת טי...
דילוג לתוכן