PLANETech- קהילת הקליימטק של ישראל, מציגה את הסטארטאפים הישראלים החדשים והמבטיחים בתחום האקלים

PLANETech- קהילת הקליימטק של ישראל, מציגה  את הסטארטאפים הישראלים החדשים והמבטיחים בתחום האקלים
צילום: יח"צ

מפת הסטארטאפים שנבחרו תוצג באירועי אקלים מובילים בארץ ובעולם, ובהמשך יתקיים אירוע היברידי בו יציגו הסטארטאפים את הסיפורים והטכנולוגיות שלהם לקהל עולמי

 משבר האקלים המחריף, מעלה את הצורך בפתרונות חדשניים להתמודדות עם שינויי האקלים. במסגרת יוזמה לחיזוק מערכת החדשנות הישראלית בתחום האקלים וקידום שיתופי פעולה בינלאומיים בתחום, בחרה PLANETech – קהילת הקליימטק של ישראל, מיזם משותף של המכון הישראלי לחדשנות ו-,Consensus Business Group השם דגש וזרקור על  הסטארטאפים הישראליים החדשים והמבטיחים בתחום האקלים. מדובר בעשרות סטארטאפים המעידים על החוסן והחיוניות של האקוסיסטם הטכנולוגי המקומי.

מפת הסטארטאפים שנבחרו תוצג באירועי אקלים מובילים בארץ ובעולם, מתוך מטרה לשדר מסר ברור – חדשנות האקלים הישראלית מגיבה לצרכים המתעוררים בתעשייה ובשוק העולמי על ידי פיתוח  פתרונות טכנולוגיים יצירתיים.

בין הסטארטאפים שנבחרו: מערכת הגנה משריפות טבע שצמחה מטכנולוגיה ביטחונית, רובוטיקה מבוססת AI לניהול עשבייה תוך שמירה על קרקע ומים, פתרון גיאותרמי חדשני להפקת אנרגיה, טכנולוגיה לשיפור יעילות דלק והפחתת פליטות גזי חממה, טכנולוגיה להפקת חלבון צמחי מ"לוביה", סטארטאפ נוסף להפקת חלבון אלטרנטיבי מעלי צמחים, פתרון למניעת פטריות שפוגעות במזון וחומר בנייה חדשני המחליף את המלט הישן והמוכר.

רותם טריביצקי, מנכ״לית PLANETech: "התפקיד של התפקיד של PLANETech הוא לחזק ולקדם את סביבת הפעילות ואת השחקנים השונים בתחומי האקלים כדי שיפתחו את הטכנולוגיות שייסעו לחברה ולתעשייה לצלוח את משבר האקלים – טכנולוגיות שנוגעות ומשפיעות על חיי כולנו. המפה היא חלק מיוזמה רחבה לחיזוק אקוסיסטם החדשנות הישראלית בתחום האקלים ולקידום שיתופי פעולה בינלאומיים. בקרוב נקיים אירוע היברידי בו יציגו הסטארטאפים את הסיפורים והטכנולוגיות שלהם לקהל גלובלי שיקבל הצצה לחוד החנית של הטכנולוגיה הישראלית בתחום".

קרדיט צילום רותם טריביצקי, מנכ״לית PLANETech: יח"צ
מאמרים נוספים
PLANETech- קהילת הקליימטק של ישראל, מציגה את הסטארטאפים הישראלים החדשים והמבטיחים בתחום האקלים
מפת הסטארטאפים שנבחרו תוצג באירועי אקלים מובילים בארץ ובעולם, ובהמשך...
הצעד הנכון לאירועי הקיץ: קולקציית נעלי הערב החדשה של רשת גלי
עונת קיץ 2025 נפתחה ועמה עונת הארועים ... רשת גלי...
RAD משיקה פתרון IoT המספק תובנות מבוססות AI ללקוחות עסקיים
הפתרון, Smart Business IoT, שנמצא כבר בשימוש אצל ספק תקשורת...
מבצע קייצי לוהט ב :GOLBARY
30% הנחה על קולקציית השמלות והאוברלים מקיץ 2025 בית האופנה GOLBARY,...
נעליים עם אמירה! SKECHERS משיקה קמפיין צבעוני, עוצמתי ובועט לקולקציית הבסט סלר העולמית – THE UNO שילוב של סטייל, נוחות ונוכחות
סקצ'רס, The Comfort Technology Company™ מתרגשת להשיק את הקולקציה החדשה...
פרויקט "עוצמה לחייל" חוגג ימי הולדת ל25 חיילים בודדים של המרכז לחיילים בודדים לזכרו של מייקל לוין ז"ל
הפרויקט על שם חללים של המרכז לזכר מייקל לוין, אביעד...
לרגל שבוע הספר העברי, המחנך, הסופר והפובליציסט עמנואל בן סבו: "הספרים הם הנכס והאוצר של אדם, גם בעידן הבינה המלאכותית."
קרוב למאה ספרים כתב המחנך, הסופר והפובליציסט עמנואל בן סבו...
אבן דרך חשובה נוספת בדרך למימוש עסקת המכירה לגרמניה של מערכת 'חץ 3'
משרדי הביטחון וההגנה של ישראל וגרמניה החלו בהיערכות למסירת מערכת...
כשהענקית הבינלאומית בחרה ישראלי: אורי וינקלר מונה ליו"ר מועצת המנהלים של TEMOT International
בעידן שבו שוק הרכב העולמי עובר שינויים מהירים, מיזוגים טכנולוגיים...
מנקים הרגלים ישנים: מחקר חדש של דייסון חושף שכולם רוצים בית נקי, אבל בפועל, עלולים ללכלך את הרצפה עוד יותר..
המחקר הגלובלי הראשון של Dyson בנושא ניקוי רטוב חושף תובנות...
דילוג לתוכן