בית האופנה גולברי יוצא בקמפיין לרגל השקת קולקציית קיץ חדשה: GOLBARY CLUB בהשקעה של 650 אלף ₪

בית האופנה גולברי יוצא בקמפיין לרגל השקת  קולקציית קיץ חדשה:   GOLBARY CLUB   בהשקעה של 650 אלף ₪
גולברי קולקציית קיץ צילום שי יחזקאל

הקמפיין בכיכובן של פרזנטורית המותג אילנית לוי ולצידה שגרירות המותג  שגית רביבו ולאה ינאי.

לרגל השקת קולקציית  GOLBARY CLUB   קו חדש של בית האופנה גולברי,  שעוצב בהשראת מועדון קיץ אלגנטי, ועולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב בהשקעה של 650 אלף ₪ לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית.

גולברי קולקציית קיץ צילום שי יחזקאל
גולברי קולקציית קיץ צילום שי יחזקאל

את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי.

הקמפיין יעלה  השבוע בסושיאל, בדיגיטל ובנקודות המכירה, והוא יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ, עם דגש על נוחות, ורסטיליות וטרנדיות, תוך שמירה על ה-DNA הנשי, האופנתי והאיכותי המזוהה עם Golbary.

כמו כן הקמפיין יציג מנעד רחב פריטים נבחרים המקולקצייה החדשה, בניהם: ג'ינסים, בשטיפות וגזרות שונות, לצד טופים וחולצות בשילובי צבעים, מחולצות פולו קלאסיות ועד גופיות סבא, סריגים קיציים מחוררים וקלילים ועוד. כמו כן גולברי תשיק אביזרים משלימים: חגורות במגוון גוונים ואבזמים, כובעי קסקט בטקסטורות וצבעים עונתיים, ותיקי קש קלילים המתאימים משעות היום ועד לערב.

לדברי אורלי  פרנקו – סמנכ"ל השיווק של גולברי: "הבשורה בקמפיין החדש שיעלה השבוע: GOLBARY CLUB מסמן פרק חדש עבור המותג:  צעיר יותר, טרנדי יותר ונועז יותר – תוך שמירה על האיכות והסטנדרט הגבוה המזוהים עם Golbary. מדובר בקולקציה שמרחיבה את גבולות המותג ומביאה איתה רוח רעננה, אופנתית ורלוונטית מתמיד".

גולברי קולקציית קיץ צילום שי יחזקאל

מאמרים נוספים
חצי נעל, חצי כפכף ופתרון אחד מושלם לקיץ
מותג הנעלת הנוחות MARCO TOZZI משיק דגם חדש המשלב את...
המותג הבינלאומי ALDO פותח בישראל חנות עודפים יחידה במתחם הקניות חוצות המפרץ אאוטלט בהשקעה של כ-800 אלף שקל
סניף העודפים היחיד בישראל יציע הטבות והנחות משמעותיות על מגוון...
אייקון פוגש אייקון G-SHOCK :וקוקה קולה בשיתוף פעולה במהדורה סופר מוגבלת
מותג השעונים G-SHOCK מבית ענקית השעונים היפנית CASIO משיק בישראל...
צעד נוסף בפתיחת שוק התשלומים בישראל לתחרות
חברת WorldCom Finance קיבלה רישיון למתן שירותי תשלום מרשות ניירות...
הפלייליסט מתחיל בחוף רשת iStore תמכור בישראל את אחד הלהיטים הגדולים של הקיץ, רמקול שצף במים וממשיך לנגן גם בים
בים, בבריכה, בקמפינג או בפיקניק, רמקול נייד הפך לאחד הגאדג'טים...
חוזרים לבית הספר בסטייל: רשת SCOOP משיקה את קולקציית תיקי הגב החדשה לשנת הלימודים תשפ”ז במחירים האטרקטיביים ביותר בשוק!
הקולקציה כוללת תיקי גן, תיקי בית ספר ייסודי ותיקי נוער...
אהבה מתוזמנת: סט שעוני G-SHOCK בהנחה מיוחדת לט"ו באב
לקראת ט"ו באב, חג האהבה העברי, מציע מותג השעונים G-SHOCK...
לא רק לנשים... JACK KUBA משיק קולקציית בגדי ים לגברים: השראה איטלקית, בדים איכותיים וגזרות מחמיאות
המותג היוקרתי JACK KUBA, המזוהה עם איכות, חדשנות ועיצוב מוקפד,...
איפה מבלים הקיץ במזגן? מפארק טרקטורים, הצגות,מתנפחי אקסטרים,פסטיבל סקוושים, וממתקים ותערוכת בלונים ולגו ועד המקום שבו מותר לשבור הכול. היכן בחינם והיכן בתשלום?
הטמפרטורות מטפסות, הקייטנות מתקרבות לסיומן וההורים מחפשים איך להעביר יום...
רשת H&O עושה בית ספר: לראשונה, משיקה שתי קולקציות של חולצות בית ספר
הקולקציה הקלאסית: 5 חולצות ב־50 ₪ בלבד קולקציית Feel the Difference...
דילוג לתוכן