21 במאי – ״היום העולמי לגיוון תרבותי״ Epson: גיוון כוח אדם שמוגבל למדדים משרדיים מסתכן בהתעלמות מאי-שוויון חברתי רחב יותר. ״חייבים להסתכל החוצה מעבר לקירות המשרד״

21 במאי – ״היום העולמי לגיוון תרבותי״ Epson: גיוון כוח אדם שמוגבל למדדים משרדיים מסתכן בהתעלמות מאי-שוויון חברתי רחב יותר. ״חייבים להסתכל  החוצה מעבר לקירות המשרד״
fauxelsגיוון והכלה. קרדיט צלם -

הכלה אמיתית, אומר מנכל Epson ישראל, משמעה להפנות את המבט החוצה: חייבים לא רק לבחון מי נמצא בתוך הארגון ולדאוג לנהלי גיוס שוויוניים וייצוג הולם בצוותים ובהנהגה, אלא לבחון כיצד הארגון מסייע בעיצוב הגישה, השוויון והקידמה בקהילות איתן הוא בא במגע

כאשר מדברים על גיוון (מהיבט כוח האדם בעסק או בארגון), השיח נוטה להתמקד במדיניות פנים-ארגונית, אך הכלה אמיתית חייבת לחרוג הרבה מעבר לקירות התאגיד. לקראת ה-21 במאי, "היום העולמי לגיוון תרבותי", אומר ירון פרץ, מנהל Epson ישראל כי הכלה אמיתית משמעה להפנות את המבט החוצה – לא רק לבחון מי נמצא בתוך הארגון, אלא כיצד הארגון מסייע בעיצוב הגישה, השוויון והקידמה בקהילות איתן הוא בא במגע.

ירון פרץ. צילום: Epson

״ארגונים רבים מתמקדים בנהלי גיוס שוויוניים, בתרבות הארגונית ובייצוג הולם בצוותים ובהנהגה. אלו אכן צעדים חיוניים. ואכן, חשוב לבצע גיוס מאוזן מגדרית, הכשרות מנהיגות מכלילה ויצירת סביבה המקבלת בזרועות פתוחות את כל הקולות״, אומר פרץ.

לדבריו, הפעילות של Epson במזרח התיכון – כולל ישראל – בטורקיה, אפריקה, ומרכז ומערב אסיה (אזור META-CWA) כוללת עובדים מ-39 לאומים שונים, והתפלגות מגדרית המתקרבת לשוויון. ״אבל, חשוב לזכור כי בעוד שמדיניות פנימית היא הכרחית, היא מייצגת רק מימד אחד של הכלה אמיתית״, אומר פרץ. ״גיוון המוגבל למדדים משרדיים בלבד מסתכן בהתעלמות מאי-שוויון חברתי רחב יותר, ומחמיץ הזדמנות להשתמש בהשפעה התאגידית כדי להתמודד עם חסמים מבניים עמוקים יותר. גישה הוליסטית יותר מתחילה בשלב מוקדם יותר – בבתי הספר, בקהילות ובמוסדות – שם רבים מודרים לא בשל חוסר פוטנציאל, אלא בשל היעדר גישה לכלים ולמערכות המסייעים לכישרונות לצמוח״.

לדברי פרץ, ארגונים יכולים להשיג את ההשפעה הגדולה ביותר על ידי השקעה בנגישות לצד גיוון – תמיכה בחינוך, גישור על הפער הדיגיטלי ויצירת מסלולים אמיתיים להזדמנויות. ״התערבויות מוקדמות אלו מרחיבות את מאגר הכישרונות העתידי ומשקפות שינוי תפיסתי: מראיית ההכלה כחובה תאגידית, לאימוצה כאחריות חברתית. על ידי סיוע בגישור על הפער החינוכי והטכנולוגי, חברות יכולות ליצור קהילות חסינות יותר, המוכנות לעתיד. קהילות אלו, בתורן, מייצרות מאגרי כישרונות מגוונים – ומרחיבות את צינור האספקה של אנשים מיומנים הנדרשים כדי לשגשג בטווח הארוך. זהו מעגל בר-קיימא: השקעה באנשים היום מסייעת בעיצוב עתיד שוויוני יותר״.

 

מאמרים נוספים
קבוצת קניוני עופר במבצע "סייל הקיץ הגדול" הנחות משתלמות במיוחד על מגוון המותגים המובילים
לרגל השקת הסייל יעלה קמפיין בהשקעה של חצי מליון ₪...
יופי של מבצע ברשת לי קופר: 1+1 מתנה על קולקציית קיץ 2025
רשת האופנה הבריטית לי קופר יוצאת ביופי של מבצע,  במסגרתו:...
החופש הגדול כבר כאן: כיצד נבלה עם הילדים בחודשי יולי ואוגוסט? היוטיוברים המובילים, קייטנת קיץ, מבוך בלונים ואפילו יאכטה
הרצליה מופעי הקיץ עם כוכבי הרשת הגדולים במדינה יוצאים לדרך מה:...
הבנת טיפול בחרדות cbt
טיפול בחרדות cbt (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי) הוא שיטה יעילה ומוכרת לטיפול...
חגיגה מושלמת ליום הולדת בלתי נשכח!
רעיונות ליום הולדת 60 לחגוג יום הולדת 60 זהו ציון דרך...
כזה עוד לא היה... רשת גלי יוצאת במבצע חסר תקדים לכל המשפחה
כל קולקציית הסנדלים מקולקציית קיץ 25 לנשים, גברים וילדים כולל...
מים לישראל: הפחתת תעריף החריגה – הישג קריטי לביטחון המזון ולכדאיות הגידול בישראל
"מים לישראל" מברכים על החלטת מועצת רשות המים להפחתת תעריף...
סוגי עבירות שמקבלות התייחסות מחמירה במיוחד
עבירות באופן כללי מחולקות בהתאם לדרגת חומרה שיכולה להיות חטא,...
במהלך האזעקות- ויצו פתחה את הלב ואת הביגודיות – למען המפונים מאז פרוץ הלחימה: סניפים וחנויות הביגודית נפתחו באופן יזום, אלפי פריטים חולקו, והפעילות נמשכה גם תחת אש.
מאז פרוץ הלחימה לפני כשבוע וחצי, הפכו אזעקות, פגיעות פיזיות...
מהי התמודדות עם קושי נפשי של בן משפחה? ואיך נראית שגרירה שבוחרת לפעול בשקט – מתוך כאב, תקווה ואחריות
דיקלה קלמר , תושבת רחובות, מונתה לשמש שגרירה של מרכזי...
דילוג לתוכן